Το λάθος της συγκεκριμένης πινακίδας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Κι όμως δεν είναι φάρσα! (PHOTO)

1070

Δεν πρόκειται για κάποια κακόγουστη φάρσα, αλλά για πινακίδες που εντόπισε κάτοικος στο επαρχιακό οδικό δίκτυο ανάμεσα σε Καβάλα και Ξάνθη.

Πρόκειται για μια πινακίδα γραμμένη στα Ελληνικά, η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόσταση που πρέπει να διανύσει κανείς για να φτάσει τόσο στην Ξάνθη όσο και στην Καβάλα, αλλά και στο αεροδρόμιο της περιοχής, καθώς και μια ακόμη πινακίδα που δίνει ακριβώς τις ίδιες οδηγίες αλλά γραμμένες στα Αγγλικά.

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Το λάθος ωστόσο που βγάζει μάτι, στις πινακίδες που απέχουν μόλις μερικά εκατοστά η μια από την άλλη, είναι το γεγονός πως η χιλιομετρική απόσταση είναι γραμμένη λάθος κάτι που σίγουρα προκαλεί γέλιο, αλλά και προβληματισμό.

Χρήστης του διαδικτύου που εντόπισε το πρόβλημα ανέβασε το φωτογραφικό υλικό στην διαδικτυακή ομάδα “Στραβά και Ανάποδα” με τα καυστικά σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό λάθος που βγάζει μάτι στις πινακίδες της περιοχής, αρκετές από τις οποίες έχουν εδώ και χρόνια να συντηρηθούν με αποτέλεσμα να είναι πνιγμένες στα χόρτα αλλά και την παραπληροφόρηση.

Πηγή: thrakitoday.com