Ανατριχιαστικό! Δείτε τι βγήκε από το λαρύγγι αυτού του άνδρα σε μία κρίση βήχα! (PHOTO)

607

Ταλαιπωρούνταν από έντονο βήχα για αρκετές ημέρες.  Μάλιστα, είχε επισκεφθεί και γιατρό ο οποίος του συνέστησε αντιβιοτικά νομίζοντας ότι είχε κολλήσει μία ελαφριά ίωση.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο 52χρονος Phil Lyndon, όταν ο βήχας συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση, ο ασθενής ένιωσε ακόμα μεγαλύτερη ενόχληση.

Όπως περιγράφει ο ίδιος,  αισθάνθηκε την ανάγκη να βγάλει ένα φλέμα μετά από μία κρίση βήχα και έφτυσε στην τουαλέτα του σπιτιού του, η ανακούφιση ήταν άμεση.

Όμως, την παροδική ανακούφισή του την αντικατέστησε σύντομα ένα άλλο συναίσθημα: εκείνο της φρίκης και της αηδίας.

Είδε αυτό που νόμιζε πως ήταν φλέμα να σαλεύει. «Δεν πίστευα στα μάτια μου και έτσι αποφάσισα να το βγάλω έξω. Μόλις σταμάτησε να κουνιέται, το φωτογράφισα με το κινητό μου. Όταν μεγέθυνα την εικόνα είδα ότι επρόκειτο για ένα ζωύφιο», είπε στην Mirror ο Lyndon.

Φοβούμενος ότι οι πνεύμονές του είχαν καταληφθεί από παράσιτα έτρεξε αμέσως στους γιατρούς και οι εξετάσεις βγήκαν ευτυχώς καθαρές. Ωστόσο, θέλοντας να μάθει περισσότερα για το πλάσμα που τον ταλαιπώρησε τόσες μέρες, έστειλε τη φωτογραφία του στον ιστότοπο British Bugs για να μάθει τι είδους έντομο είναι και πώς μπορεί να βρέθηκε μέσα του.

«Φαίνεται σαν νύμφη εφημερόπτερου, με κομμένα κάποια μέλη του σώματός του», είπε ένας ειδικός του site στη Mirror, προσθέτοντας ότι το έντομο πρέπει να μπήκε στην αναπνευστική οδό του άνδρα την ώρα που εκείνος κοιμόταν.

athensmagazine.gr