Είναι όμως μόνο αυτά που βλέπουμε, αλλά και αυτά που ακούμε! Το Unilad ξεχώρισε 7 κρυμμένα αστεία που όλοι έχουμε ακούσει σε αυτές τις ταινίες, αλλά ίσως να μην καταλάβαμε με την πρώτη. Αυτό είτε επειδή ήμασταν πολύ μικροί τότε για να τα «πιάσουμε» ή επειδή απλώς δεν προσέχαμε και τόσο.

Για «ακούστε» λοιπόν:

Ο Αλαντίν και η Σπηλιά των Ληστών

Όταν το μέρος που γίνεται ο γάμος του Αλαντίν και της Τζασμίν αρχίζει να τρέμει, το τζίνι λέει: «Νόμιζα ότι η γη θα άρχιζε να τρέμει μόνο μετά τον μήνα του μέλιτος.» Πονηρό τζίνι!

Toy Story 2

Αφού μιλάει με την Τζέσι, ο Μπαζ ενθουσιάζεται πολύ… Πάρα πολύ! Τόσο πολύ που τα φτερά του … πετάγονται.

Lightning McQueen

Όταν ο Lightning McQueen συναντά τους μεγαλύτερους φαν του, την Μία και την Τία, και οι δύο «αναβοσβήνουν» τα μπροστινά τους φώτα σε αυτόν.

«Μου αρέσει να είμαι εγώ…», λέει αμέσως μετά.

Clueless

Η Άμπερ λέει σε μία σκηνή: «Η πλαστική χειρουργός μου δεν θέλει να κάνω οποιαδήποτε δραστηριότητα όπου… μπάλες θα πετάνε στην μύτη μου.»

Και η Ντιόνε απαντά: «Λοιπόν, πάει η κοινωνική σου ζωή.»

Shrek

Αφού δει το «τεράστιο» κάστρο, ο Σρεκ λέει: «Πιστεύεις ότι προσπαθεί να αναπληρώσει κάτι;» Κάτι που… δεν είναι εξίσου μεγάλο, συμπληρώνουμε εμείς!

The Santa Clause

Όταν ο Σκοτ Κάλβιν αρχίζει να πετάει στον αέρα, ο γιος του Τσάρλι, του λέει: «Ουάου, μπαμπά! Πετάς!» Και εκείνος απαντά: «Είναι οκ, το έχω συνηθίσει. Έζησα τη δεκαετία του ’60.»

Αυτή την ταινία την είχα δει με τον δικό μου μπαμπά και όχι, δεν είχα καταλάβει καθόλου αυτό το αστείο τότε!

Justice League

Ο Flash λέει στο Hawkgirl ότι είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη. Και εκείνη απαντά: «Αυτό ίσως εξηγεί γιατί δεν μπορείς να βγεις ραντεβού.» Άουτς!