Τάσος Δούσης: “Αν τα δηλώσεις…μπορεί και να τα σώσεις”

642

Τάσος Δούσης:

Ηταν γύρω στο 1984, αν δεν κάνω λάθος, που είχε βγει στην τηλεόραση η φοβερή διαφήμιση για τα αυθαίρετα….”Αν το δηλώσεις μπορεί να το σώσεις!!!” Ήταν ένα σχέδιο του παν-μέγιστου Ανδρέα Παπανδρέου, να δηλωθούν τα αυθαίρετα και να μην ξαναχτίσουν άλλα, ποτέ ξανά! Τι έγινε;

Ο γνωστός Ελληνάρας, εξέλαβε το μέτρο, ως άδεια χτισίματος. Σου λέει “Ας χτίσω και το δηλώνω ως αυθαίρετο”, όσοι δεν έχτισαν τότε ηταν οι βλάκες, η σωστοί πολίτες, άρα βλάκες. Χτίστηκαν τα πάντα, παντού, από όλους εξοχικά βίλες ,πολυκατοικίες ότι θέλεις! Ποιος είχε δίκιο; Ο Ελληνάρας που μαντεύει τις διαθέσεις του κράτους, των ψηφοφόρων πελατών κι όχι των πολιτών. Ε αυτό μου κάνει και η περαίωση που ζητάνε τώρα από τις λίστες Λαγκάρντ, εμβασμάτων κλπ. Θα πάνε μόνο οι σωστοί να αυτοκαταγγελθούν, για να μην έχουν πρόβλημα και οι άλλοι, οι έξυπνοι, θα εκλάβουν το μέτρο ως αμνηστία μαύρου χρήματος, με φόρο 20%, που κι αυτός δεν θα πληρωθεί!!!

Άρα το μονο που μένει ειναι να δούμε και μια διαφήμιση με σλόγκαν “Αν τα δηλώσεις, μπορεί και να τα σώσεις” ….Φωτογραφία, ζάμπλουτος με Ρωσίδες, σε πισίνα, με σαμπάνιες και χρυσές καδένες.

Αθάνατη ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

 

Για να επισκεφθείτε την Fanpage του Τάσου Δούση πατήστε ΕΔΩ.