ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Δίχρονο ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του πατέρα του!

1098

Ένα μικρό μωρό πήρε το όπλο γιατί το νόμιζε παιχνίδι και πυροβόλησε τον εαυτό του. Το μόλις 2 ετών αγοράκι στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Αριζόνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση αφού αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με όπλο το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία ήταν τυλιγμένο στα σεντόνια του κρεβατιού.

Το ατύχημα συνέβη  όταν το 2χρονο αγοράκι και ο 7χρονος αδελφός του βρίσκονταν στο σπίτι τους, όπου τα πρόσεχε η γιαγιά τους και η θεία τους, σύμφωνα με σχετικό άρθρο.

Η θείας τους έπλενε τα πιάτα στη κουζίνα όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε, σύμφωνα με την κλήση που έγινε στην αστυνομία.

«Το μωρό μου, ο ανιψιός μου, πυροβολήθηκε στο πρόσωπο με ένα όπλο», είπε η θεία στον αστυνομικό που έλαβε την κλήση. Μάλιστα όταν ο ίδιος την ρώτησε ποιος τον πυροβόλησε εκείνη απάντησε: «Αυτός το έκανε».

Η θεία, που το όνομα της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, στην συνέχεια οδηγήθηκε στις αρχές και περιέγραψε πως το αγοράκι αναπνέει με δυσκολία.«Η μητέρα μου τον κρατάει… μόλις που αναπνέει», είπε η θεία του. Σύμφωνα με την αστυνομία το αγοράκι έπαιζε στο δωμάτιο των γονιών του, όταν βρήκε το όπλο του πατέρα του, ο οποίος δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η σφαίρα πέρασε από το μάγουλό του και βγήκε από το κεφάλι του. Μάλιστα αφαιρέθηκε ένα τμήμα από το κρανίο του.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει τον πατέρα ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

 

athensmagazine.gr