Μια φωτογράφος είχε την ιδέα να αποθανατίσει για τελευταία φορά τους ιδιοκτήτες με τα άρρωστα κατοικίδια τους. Πραγματικά συγκινητικές φωτογραφίες

Ο θάνατος του κατοικίδιου σου είναι σαν να πεθαίνει ένας δικός σου άνθρωπος. Τόσα χρόνια μοιραζόσασταν την ίδια στέγη, σου έδινε απλόχερα την αγάπη του και ζητούσε μόνο λίγη από τη προσοχή σου. Αμέτρητες τρυφερές στιγμές και αναμνήσεις που θα έχεις για πάντα στη καρδιά σου

κατοικιδιο 1

Όταν έρχεται η ώρα λοιπόν να αποχωριστείς τον πιο πιστό σου φίλο πάντα πονάει. Μια φωτογράφος , η Kristin Zabawa, αποφάσισε να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να ξεπεράσουν τη θλίψη τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Φωτογραφίζει για τελευταία φορά τον ιδιοκτήτη μαζί με το κατοικίδιο του.

κατοικιδιο 2

κατοικιδιο 3

Μια φωτογραφία που θα είναι μια από τις τελευταίες αναμνήσεις του ιδιοκτήτη μαζί με τον αγαπημένο του φίλο. ”Παρουσιάζω τις φωτογραφίες σαν ένα τρόπο να γιορτάσουν αυτούς τους δεσμούς αγάπης. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης υπάρχει γέλιο αλλά και κλάμα” μας εξηγεί η φωτογράφος που ονομάζει τη δουλειά της ”Συνεδρίες Ψυχής”.

κατοικιδιο 4Η Kristin αποκαλύπτει ότι αρκετοί από τους ιδιοκτήτες βλέπουν τις φωτογραφίες σαν κάτι παραπάνω, σαν μια διαδικασία να ξεπεράσουν τη θλίψη που νιώθουν εξαιτίας του επικείμενου αποχωρισμού.

κατοικιδιο 5

Οι ”Συνεδρίες ψυχής” έχουν αρχίσει να αποκτούν δημοσιότητα. Αρκετοί όμως λένε ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι στενάχωρες, με τη φωτογράφο να απαντά: ”Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κατακριτέο. Η λύπη και η συγκίνηση είναι ένας τρόπος για να ξεπεράσουμε τη θλίψη μας. Μια τέλεια εικόνα είναι αυτή που μιλάει κατευθείαν στη καρδιά των ανθρώπων. Όταν κάποιος μου λέει ότι η ψυχή των κατοικίδιων του λάμπει μέσα από τις φωτογραφίες, τότε αυτό είναι τέλειο”.

κατοικιδιο 6

κατοικιδιο 7

Οι ”Συνεδρίες ψυχής” λοιπόν είναι ένας συγκινητικός αλλά και ωραίος τρόπος για να αποχωριστείς τον πιο πιστό σου φίλο…

Πηγή:dailymail.co.uk