Σάλος με όργιο αθλητών με 15χρονη σε πάρτι – Ανέβασαν το βίντεο στα social media

1125

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες στην ιστορία της πυγμαχίας ανάμεσα στον Μειγουέδερ και τον Πακιάο, σε ένα πάρτι γινόντουσαν… όργια με ανήλικη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Mirror, σε βίλα στο Εδιμβούργο της Σκοτίας την ώρα του μεγάλο αγώνα, γινόταν ένα πάρτι για αθλητές για να δουν το ματς.

Ωστόσο, υπήρχαν στο πάρτι και ανήλικες και άφθονο αλκοόλ και φτάσαμε στο όργιο ανάμεσα σε αθλητές και μια 15χρονη. Μάλιστα, όλο το σκηνικό βιντεοσκοπήθηκε από φίλους των αθλητών.

Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε μόλις λίγες ώρες αργότερα στα social media και η ίδια η ανήλικη με μήνυμά της εξέφρασε παράπονο για το γεγονός ότι την εκμεταλλεύτηκαν! Δεν βρήκε, όμως, ανταπόκριση από άλλους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι όχι μόνο δεν εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, αλλά την οργή τους για όσα συνέβησαν. «Στο βίντεο δεν φαινόταν να σε πειράζει», «Ενοχλήθηκες που σε εκμεταλλεύτηκε, ενώ έκανες σεξ και σε βιντεοσκοπούσαν» ήταν κάποιες από τις πιο… κόσμιες αντιδράσεις. «Η βίλα  νοικιάστηκε για  τους αθλητές που ήθελαν να δουν τον αγώνα. Υπήρχαν και άλλες ανήλικες και πολύ αλκοόλ. Κάποιοι είχαν βγάλει τα κινητά τους και έβγαζαν βίντεο την ώρα που η 15χρονη έκανε σεξ» ανέφερε φίλη της κοπέλας.

iefimerida.gr