Από τον 148ο όροφο του Burj Khalifa στο Ντουμπάι έπεσε στο κενό η 39χρονη Laura Vanessa Nunes μετά τα προβλήματα στη σχέση της με πλούσιο επιχειρηματία.

Ο θάνατός της τον περασμένο Νοέμβριο είχε μπει στο συρτάρι, με τη μητέρα της να ισχυρίζεται πως το γκρουπ ακινήτων Emaar Properties, δεν απαντούσε στα αιτήματά της για πληροφορίες αναφορικά με την τραγωδία.

Η Leona Sykes από τη νότια Αφρική ταξίδεψε στο Ντουμπάι, θέλοντας να βρει απαντήσεις για τον θάνατο της κόρης της, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν τόσο εύκολο να πέσε από το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο του κόσμου.

Έπεισε τελικά τις αρχές να της δείξουν τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας παρά τα οδυνηρά του πλάνα.

Στο βίντεο φαίνεται η 39χρονη Laura Vanessa Nunes να πηγαίνει και να βάζει το κεφάλι της μέσα από ένα ειδικό κενό σχεδιασμένο για να επιτρέπει στους τουρίστες να βγάζουν φωτογραφίες.

Από φόβο, τράβηξε και πάλι το κεφάλι της. “Νομίζω ότι φοβήθηκε όταν κοίταξε κάτω. Είχε πανικοβληθεί.

Περπάτησε προς τα πίσω, γύρισε και κοίταξε ψηλά ίσως για να πάρει δύναμη ή να κάνει την προσευχή της.

Έβγαλε ξανά το κεφάλι της έξω και πήδηξε χωρίς να το παρατηρήσει κανείς”, σημείωσε η μητέρα της.

Το πτώμα της, μετά την πτώση από ύψος 1.640 ποδιών, βρέθηκε στη βεράντα του εστιατορίου Amal στον τρίτο όροφο.

Ενώ πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα, η αυτοκτονία της στις 16 Νοεμβρίου 2014 δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα.

Η 39χρονη μασέρ είχε καταρακωθεί από την on-off σχέση της με πλούσιο επιχειρηματία που συνάντησε για πρώτη φορά το 2009.

Μπορεί να την είχε συνεπάρει, αλλά, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, εκείνος δεν την αγαπούσε όσο τον αγαπούσε εκείνη.

Ανέφερε ακόμα ότι η κόρη της ήταν ευάλωτη εξαιτίας του παραμορφωμένου από τη γέννηση προσώπου της.

“Γεννήθηκε με διμερές λαγόχειλο και λυκόστομα. Την πείραζαν ως παιδί. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να το διορθώσει στα 30 της”, υπογράμμισε.

Πηγή: Dailymail