Ο έλεγχος που μετατράπηκε σε αγώνα μποξ στη μέση του δρόμου – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

678

Δείτε τι συνέβη μια ωραία πρωία στην πρωτεύουσα του Μεξικού, όταν ένας αστυνομικός σταμάτησε έναν οδηγό μοτοσυκλέτας

Σκηνές που θα μπορούσαν να είχαν γυριστεί κάλλιστα για κάποια κωμωδία, ωστόσο ανήκουν στην σκληρή πραγματικότητα, εκτυλίχθηκαν στην πρωτεύουσα του Μεξικού, με έναν αστυνομικό και έναν οδηγό μοτοσυκλέτας να ανταλλάσσουν γροθιές και μάλιστα σαν επαγγελματίες του αθλήματος.

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε με κινητό τηλέφωνο, φαίνεται ο αστυνομικός να σταματάει τον μοτοσυκλετιστή στην άκρη πολυσύχναστου δρόμου στην Πόλη του Μεξικού.

Πριν καλά-καλά η μηχανή ακινητοποιηθεί και ενώ φαίνεται πεσμένη στο έδαφος μία άλλη μοτοσυκλέτα (μάλλον η αστυνομική), τα αίματα ανάβουν, με τους δύο άνδρες αρχικά να σπρώχνονται και στη συνέχεια να ανταλλάσσουν μπουνιές σαν επαγγελματίες μποξέρ στη μέση του δρόμου, μπροστά στα διερχόμενα οχήματα και στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Κάποια στιγμή τα πνεύματα δείχνουν να ηρεμούν, ωστόσο αυτό δεν κρατάει πολύ, καθώς πιάνονται και πάλι στα χέρια. Το επεισόδιο λήγει όταν καταφθάνουν συνάδελφοι του αστυνομικού και ακινητοποιούν τον οδηγό.

Όλα αυτά θεωρείται ότι ξεκίνησαν όταν ο μοτοσυκλετιστής παραβίασε σήμα Stop ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Άγνωστη είναι, επίσης, η τύχη του αστυνομικού.

Πηγή: Mirror