Η 35χρονη υποστηρίζει πως γυρίστηκε παρά την θέλησή της γιατί της είχαν δώσει ναρκωτικές ουσίες
Απολύθηκε από το σχολείο που δούλευε μία 35χρονη καθηγήτρια γιατί οι μαθητές της την εντόπισαν να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Η καθηγήτρια, που το όνομά της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ισχυρίζεται πως το βίντεο τραβήχτηκε παρά την θέλησή της γιατί οι παραγωγοί την «νάρκωσαν» με κοκαΐνη σε οντισιόν που νόμιζε ότι θα περνούσε προκειμένου να διαφημίσει εσώρουχα.

Η καθηγήτρια από την Τσεχία ταξίδεψε στην Πράγα για να περάσει από κάστινγκ ωστόσο επέστρεψε πρωταγωνίστρια 40λεπτου ερωτικού βίντεο.

Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα η εντυπωσιακή εκπαιδευτικός είναι μητέρα δύο παιδιών και στο βίντεο εμφανίζεται να λέει ότι είναι χωρισμένη πριν προχωρήσει σε ερωτική πράξη με έναν άνδρα.

Ωστόσο η καθηγήτρια δεν στάθηκε τυχερή γιατί οι μαθητές της ανακάλυψαν το βίντεο στο διαδίκτυο και άρχισαν ο ένας μετά τον άλλο να το κοινοποιούν. Πολύ γρήγορα όμως υπέπεσε στην αντίληψη ενός γονιού ο οποίος ενημέρωσε το σχολείο όπου εργαζόταν η 35χρονη.

Βέβαια ο ίδιος εξήγησε πως δεν θέλει να την κατηγορήσει μιας και δεν γνωρίζει τους λόγους που την ώθησαν να γυρίσει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου.
Η 35χρονη όμως υποστηρίζει πως έψαχνε μία δουλειά για να βγάλει κάποια χρήματα παραπάνω όταν είδε μια αγγελία που ζητούσαν μοντέλο εσωρούχων. Έτσι αποφάσισε να πάει στην οντισιόν όμως όπως εξηγεί κατά τη διάρκεια που συναντήθηκε με τους παραγωγούς η συμπεριφορά της άλλαξε καθώς άρχισε να νιώθει πιο άνετη και χαλαρή.

«Δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο υπό νορμάλ συνθήκες», τόνισε.

 

protothema.gr