Τα όσα πέρασε ο μικρός Γκάμι, ο οποίος εγκαταλείφθηκε από ένα ζευγάρι Αυστραλών λίγο μετά τη γέννηση του επειδή έχει σύνδρομο Ντάουν είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο το περασμένο έτος.

Ο Ντέιβιντ και η Γουέντι Φάρνελ απέκτησαν τον Γκάμι με παρένθετη μητέρα από την Ταϊλανδή. Είχαν ισχυριστεί ότι εκείνη δεν τους έδινε τον Γκάμι και πως είχαν σκοπό να τον πάρουν μαζί τους στην Αυστραλία.

9387989_thumb.jpg

Άνθρωποι οι οποίοι συγκινήθηκαν από την ιστορία του μικρού, δώρισαν περισσότερα από $235.000 προκειμένου να βοηθήσουν την γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, την Πατάραμον Τσάνμπουα, να πληρώσει τους γιατρούς που τον φροντίζουν.

Thailand-baby-gamm_2995036b.jpg
Η παρένθετη μητέρα με τον μικρό Γκάμι

Υπενθυμίζεται ότι η Ταϊλανδή παρένθετη μητέρα τον μεγαλώνει μόνη της αφότου οι γονείς του πήραν την δίδυμη υγιή αδερφή του, παρατώντας τον, λόγω του προβλήματος υγείας που έχει.

pg-26-gammy-1-ap-ch9.jpg
Ντέιβιντ και Γουέντι Φάρνελ

Μάλιστα σύμφωνα με ξένα sites, προέκυψε ότι ο βιολογικός πατέρας του Γκάμι, είναι καταδικασμένος για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, αυτός και η σύντροφός του, «μυρίστηκαν» χρήμα και πάνε να «βάλουν» χέρι στο ποσό που μάζεψε ο κόσμος για τον μικρό και γλυκύτατο Γκάμι. Αυτό αποκάλυψε ο ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος Across the Water, το οποίο υποστηρίζει παιδιά από την Ταϊλάνδη.

 

πηγή: Star