Η 35χρονη δασκάλα Αγγλικών παραδέχθηκε την ενοχή της σε δικαστήριο της Γιούτα και ομολόγησε ότι από τον Νοέμβριο του 2013 είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τρεις ανήλικους μαθητές της, ηλικίας από 16 μέχρι 17 ετών.

Η… ζωηρή δασκάλα παρόλο που ήταν παντρεμένη δεν δίσταζε να συνάψει σχέσεις με τους μαθητές της και να βρίσκεται μαζί τους σε δημόσια πάρκα ή μέσα στο αυτοκίνητό της. Για την μικρή κοινωνία του σχολείου ήταν κοινό μυστικό η πλούσια σεξουαλική δραστηριότητα της δασκάλας και οι μαθητές της ρωτούσαν ο ένας τον άλλον «με ποιον μαθητή κοιμάται αυτή την περίοδο η Altice;»!

Οι δύο από τις τρεις οικογένειες των μαθητών – θυμάτων υπέβαλαν μήνυση και κατά του σχολείου Davis High School στο οποίο εργαζόταν η δασκάλα. Η 35χρονη μετά την αποκάλυψη της πλούσιας σεξουαλικής της δραστηριότητας με τους ανήλικους μαθητές της έχασε ταυτόχρονα δουλειά και σύζυγο, ενώ παράλληλα βρέθηκε στην φυλακή.

Ωστόσο, το δικαστήριο θα αποφασίσει στις 28 Μαΐου την τελική ποινή φυλάκισης της 35χρονης, που αναμένεται να κυμανθεί από 3 μέχρι 45 χρόνια.

 

Πηγή: Dailymail.co.uk