Μία γυναίκα, η οποία είχε κρατηθεί όμηρος επί τρεις εβδομάδες σ’ ένα ξύλινο κουτί, βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη στο σπίτι της, μαζί με τον έφηβο γιο της. Η αστυνομία υποπτεύεται για τη διπλή δολοφονία τον άνδρα που την είχε κλειδώσει εκεί.

Η 46χρονη και ο 17χρονος γιος της πέθαναν από πυροβολισμούς και τα πτώματά τους εντοπίστηκαν από μέλη της οικογένειάς τους.

Στις 30 του περασμένου Απρίλη, το θύμα είχε πει στην αστυνομία ότι ο πρώην σύντροφός της ήταν αυτός που την κρατούσε κλεισμένη σ’ ένα κουτί. Ο 47χρονος είχε κατηγορηθεί για απαγωγή, ένοπλη εγκληματική πράξη και χρήση όπλου, ωστόσο από τότε παραμένει ασύλληπτος.

Το κουτί, στο οποίο την κρατούσε, ήταν 2.5 επί 1.1 μέτρα και είχε ύψος 1.3 μέτρα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση. Η 46χρονη είχε πει στις αρχές ότι ο δράστης την ανάγκασε να κατασκευάσει η ίδια το κουτί, απειλώντας την με ένα μαχαίρι. Την κλείδωνε όσο έλειπε από το σπίτι κι όταν γυρνούσε από τη δουλειά την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του.

Το αυτοκίνητο του θύματος εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι όπου κρατούνταν όμηρος. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι τους, στο Μιζούρι, καθώς και σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες στην γύρω περιοχή, όμως ο δράστης δεν εντοπίστηκε.

Ο 47χρονος είχε καταδικαστεί για σεξουαλική κακοποίηση, το 1993 στο Τεννεσί, ενώ αργότερα είχε anatropionline.gr/