“Εκείνη ακριβώς τη στιγμή με πιάνε…”: Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ενός αγοριού που ερωτεύτηκε την αδερφή του…”

5633

Είναι η πρώτη φορά, αλλά όχι η τελευταία που γράφω κι εγώ την ιστορία μου. Δεν θα σας πω αν είναι αληθινή ή όχι γιατί δεν έχετε λόγο να με πιστέψετε. Θα σας πω πως τα ονόματα έχουν αλλαχθεί για προφανείς λόγους εκτός από το δικό μου. Επίσης οι τοποθεσίες που αναφέρονται είναι διαφορετικές από τις πραγματικές.

Με τον κολλητό μου περνούσαμε τα περισσότερα καλοκαίρια μαζί και κάναμε τα πάντα. Του έκανα πλάτες για τις γκόμενες και αυτός έκανε σε μένα. Μια φορά που βγήκαμε μαζί τον βλέπω να είναι με ένα μωρό όλο τρέλα. Πλησιάζω συστήνομαι και κάθομαι στην παρέα. Σε κάποια φάση φεύγει η κοπέλα και τον ρωτάω:

– Που το βρήκες αυτό το μωρό ρε; Αν τελειώσεις μαζί της θα μου την κάνεις πάσα;

Με κοιτάει και αρχίζει να γελάει…

– Ρε μαλάκα η αδελφή μου είναι αυτή.

Κοιτάω αυτόν και κοιτάω κι εκείνη. Αυτός 1,80 μελαχρινός με πράσινα μάτια και αθλητικό σώμα, αυτή περίπου στα 1,65 με ξανθά μαλλιά (βαμμένα αργότερα όμως το έμαθα) και πράσινα μάτια. Δεν είπα τίποτα άλλο εκείνη την μέρα.

Την επόμενη μέρα θα πηγαίναμε θάλασσα. Εγώ ως συνήθως άργησα να ξυπνήσω και όταν σηκώθηκα παίρνω τηλέφωνο και μου λέει πως είναι ήδη στην θάλασσα. Ετοιμάζομαι κι έρχομαι του λέω και μου απαντάει αν μπορώ να περάσω να πάρω την αδελφή του γιατί θέλει να έρθει κι αυτή. Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Σε 5 λεπτά είμαι σπίτι του και αυτή εκεί να με περιμένει. Φορούσε ένα κοντό σορτσάκι και φαινόταν το μαύρο μαγιό της από κάτω και ένα μικρό μπλουζάκι από πάνω που ίσα-ίσα κάλυπτε το στήθος της με το μαγιό της. Φεύγουμε και στον δρόμο μιλάμε.

– Ο Γιάννης (ο κολλητός μου), μου είπε πως σου άρεσα χθες, μου λέει.

Εγώ άλλαξα χίλια χρώματα, αλλά προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου.

– Ναι μου αρέσεις, αλλά αυτό πριν μάθω πως είσαι αδελφή του, της λέω.

– Δηλαδή τώρα δεν σου αρέσω;

Κατάλαβα πως είπα μαλακία.

– Είσαι πολύ όμορφη και τώρα, όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα Μαρία.

– Μήπως δεν σου αρέσει το σώμα μου;

Εδώ να πω πως η κοπέλα ήταν αρκετά ζουμερή, όχι όμως χοντρή, με μεγάλο στήθος για την ηλικία της (18) και ένα κώλο όλο τρέλα.

– Το σώμα σου είναι τέλειο και θα ήθελα να έχουμε κάτι, αλλά δεν γίνεται.

Εκείνη ακριβώς την στιγμή μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το μαγιό μου και αρχίζει να τον χαϊδεύει. Εγώ έχω τρελαθεί και προσπαθώ να κρατήσω το τιμόνι στην ευθεία.

– Τι κάνεις;… θα σκοτωθούμε.
– Σε είδα πως με κοίταζες χθες. Με έγδυνες με τα μάτια σου. Με άναψες και γι’ αυτό πήγα στο μπάνιο να παίξω με το μουνάκι μου.

Νόμιζα πως μου κάνει πλάκα. Έχω τις επιτυχίες μου όμως δεν είμαι το πρότυπο για τις γυναίκες, γιατί έχω μερικά παραπανίσια κιλά, οπότε τέτοια πράγματα δεν μου συμβαίνουν εμένα.

– Και δεν μπορούσες να πεις τίποτα;

– Ήταν ο αδελφός μου εκεί και φοβήθηκα. Δεν ήξερα και αν θα έκανες κάτι μαζί μου.

– Μπορείς να σταματήσεις γιατί έχει αρχίσει να μου σηκώνεται και θα τρακάρουμε πουθενά;

– Όχι αν δεν μου πεις ότι θα βρεθούμε για σεξ.

Σε αυτή τη φάση έχει βάλει πια το χέρι μέσα στο μαγιό και τον παίζει κανονικά. Έχει βγάλει και το μπλουζάκι της και βλέπω τις ρώγες της έτοιμες να σκίσουν το μαγιό της.

– Εντάξει, εντάξει, της λέω. Σταμάτα τώρα.

Σταματάει και σε λίγο φτάνουμε στην παραλία. Εκείνη συνεχίζει τα παιχνίδια αλλά πιο προσεκτικά μην μας δει ο αδελφός της. Κάνουμε βουτιά και ο Γιάννης δεν ήθελε να μπει, αλλά η Μαρία ήθελε.

– Πάνε ρε μαλάκα μέσα να μην είναι μόνη της.

Εγώ το έπαιξα δύσκολος αλλά τελικά πήγα. Κολυμπάμε και σε κάποια φάση την βλέπω να μην βγαίνει από το νερό παρά μονό το κεφάλι. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω πως έχει βγάλει το πάνω μέρος από το μαγιό και μου το πετάει. Πλησιάζω και την πιάνω από την μέση και την κολλάω πάνω μου. Εκείνη αμέσως βάζει το χέρι της στο μαγιό μου, μου τον πιάνει και εγώ βάζω το ένα χέρι στο μουνάκι της και με το άλλο τρίβω της ρώγες της. Βγάζει μικρές κραυγές ηδονής και φιλιόμαστε στα πεταχτά για να μην μας δούνε. Δεν τελείωσε κανείς μας όμως δώσαμε ραντεβού αλλού. Βγαίνουμε και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε.
– Ρε μαλάκα μπορείς να πάρεις την αδελφή μου γιατί στο δικό μου αυτοκίνητο δεν χωράμε;

Θα την πάρω σκέφτηκα αλλά όχι όπως νομίζεις. Φεύγουμε και η μικρή να έχει όρεξη για παιχνίδια. Μου τον έπιανε και στο τέλος μου τον βγάζει έξω και μου παίρνει πίπα. Ε δεν πάει άλλο σκέφτομαι. Αντί να πάμε σπίτι της πάω στο δικό μου. Μπαίνουμε μέσα και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με πάθος και να εξερευνούμε ο ένας το κορμί του άλλου. Πέφτει στα γόνατα τον βγάζει έξω και αρχίζει μια πίπα διαρκείας.

– Μεγάλωσε κι άλλο από το μεσημέρι.

– Περίμενε να αρχίσω να σε γαμάω να δεις πόσο θα γίνει.

Συνεχίζει να παίρνει πίπα μέχρι να χύσω και την χύνω στα βυζιά της.

– Η σειρά σου,

της λέω και την ρίχνω στο καναπέ. Λύνω το μαγιό της και βλέπω ένα μουνί να στάζει.

Αρχίζω να την γαμάω με την γλώσσα μου και να τρίβω την κλειτορίδα της. Εκείνη φωνάζει και χύνει.

– Γάμα με, μην με τυραννάς άλλο, χώσε μου τον πούτσο σου στο μουνάκι μου.

Εγώ όμως είχα άλλο σχέδια. Συνεχίζω το γλειφομούνι και της βάζω ένα δάχτυλο, μετά δύο και μετά δοκιμάζω την πίσω πόρτα. Τινάχτηκε λίγο όμως δεν είπε τίποτα. Αφού έχυσε πήγαμε στο μπάνιο να βγάλουμε τα χύσια και τα αλάτια από την θάλασσα.

Επειδή είχαμε αργήσει για να μην υποψιαστούν τίποτα γυρίσαμε, όμως η μέρα δεν είχε τελειώσει ούτε το γαμήσι, οπότε συναντηθήκαμε το βράδυ και συνεχίσαμε, αυτά όμως στην επόμενη ιστορία μου.

Ελπίζω να σας άρεσε. Περιμένω σχόλια και έρχεται συνέχεια…

roz-gatoulis.gr