Παράδειγμα θέλησης, θάρρους, δύναμης και ψυχής είναι ένα 5χρονο κοριτσάκι που διαγνώσθηκε με καρκίνο, η Χάνα Χίγκινς από το Σαν Ντιέγκο, η οποία στέλνει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλα τα παιδιά με καρκίνο και προκαλεί μεγάλη συγκίνηση!

Το γενναίο κοριτσάκι, το οποίο υποβάλλεται από τον Φεβρουάριο σε χημειοθεραπεία κι έχει κάνει συνολικά τέσσερις επεμβάσεις θέλησε μέσα από ένα βίντεο να κάνει γνωστή την ιστορία του, για να δώσει δύναμη και κουράγιο σε άλλα παιδιά που πάσχουν από τη νόσο.

1411985842917_wps_4_Hannah_s_cancer_commercia.jpg

Η Χάνα, παρά το νεαρό της ηλικίας της βρίσκει τη δύναμη και το θάρρος και μιλά για την αρρώστια της, κάνοντας αναφορά στους όγκους της, τη θεραπεία που ακολουθεί αλλά και την επίδραση που είχε αυτή πάνω της.

«Αν έχετε καρκίνο μην στεναχωριέστε, αφού είμαι εγώ γενναία, μπορείτε να γίνετε κι εσείς» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο και κάνει τα μάτια των χρηστών του διαδικτύου που το παρακολουθούν, να βουρκώνουν.

Η Χάνα πάσχει από μια παιδική μορφή καρκίνου, που προσβάλλει τα νεφρά. Η ίδια κάνει χημειοθεραπεία 6 μήνες και σε τέσσερις επεμβάσεις έχει αφαιρέσει το αριστερό νεφρό της και μέρος από το δεξιό.

1411985842979_wps_5_Hannah_s_cancer_commercia.jpg
«Η χημειοθεραπεία είναι φάρμακο που σκοτώνει τα κύτταρα που μεγαλώνουν τους όγκους μου και το φάρμακο προσπαθεί να τα σκοτώσει. Αυτό επίσης σκοτώνει τα κύτταρα που μεγαλώνουν τα μαλλιά μου, γι’ αυτό μου έπεσαν όλα» περιγράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Επίσης κάνω και ακτινοβολία αλλά αυτή είναι διασκεδαστική γιατί εκείνη την ώρα μπορώ να κάνω σαπουνόφουσκες και να ακούω μουσική».

Στο τέλος αναφέρει: «Ήθελα να βγω στην τηλεόραση και στις εφημερίδες, για να δει ο κόσμος πόσο γενναία έγινα, απ’ όταν διαγνώσθηκα με καρκίνο»

Ο περήφανος πατέρας της, Τζόσουα, ο οποίος τη βοήθησε με το βίντεο, είπε ότι η Χάνα αντιλαμβάνεται ακριβώς τι συμβαίνει και τι χρειάζεται για να το πολεμήσει και να τα καταφέρει.

 

 

 

sugklonistiko.g