Αναμφίβολα ο γάμος είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές ενός ζευγαριού…
Κάπως έτσι το είχε στο μυαλό του και ο γαμπρός, ενός ξεχωριστού γάμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ηράκλειο, με το γαμπρό να καταφτάνει στην εκκλησία με συνοδεία λεωφορείων του ΚΤΕΛ!

Όπως αναφέρει το Neakriti.gr, η έκπληξη του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού τα βλέμματα όλων καθηλώθηκαν κατά τη διαδρομή της πρωτότυπης πομπής, όχι από δύο και τρία λεωφορεία, αλλά από 7 σε αριθμό! Όλα τα οχήματα γυαλισμένα και στολισμένα όπως δεν τα είχαμε ξαναδεί, με το λεωφορείο του γαμπρού να προπορεύεται και να ακολουθούν πίσω του οι άλλοι οδηγοί και φίλοι του, που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δείξουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπο του Νίκου Τρουλινού στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Και λέμε πιο ευτυχισμένη, γιατί με τις ευλογίες και της Εκκλησίας θα ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Νικολιουδάκη από τα Χανιά, με την οποία ήδη έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Μάλιστα το μυστήριο ήταν διπλό, αφού μετά το γάμο έγινε και η βάπτιση του μόλις 2,5 ετών παιδιού τους, που πήρε το όνομα της μητέρας του γαμπρού: Πελαγία.

athensmagazine.gr