Οι πιο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ επιχειρηματικές κινήσεις!!! ΛΑΘΗ εκατομμυρίων! (PHOTOS)

1824

Σε μερικούς εκδοτικούς οίκους στη Βρετανία, πρέπει να υπάρχουν γραφεία με… τρύπες στους τοίχους. Αν βέβαια οι προ ετών «ένοικοί» τους βρίσκονται ακόμη εκεί και δεν έχουν απολυθεί.

Πρόκειται για εκείνους που απέρριψαν χωρίς δεύτερη σκέψη μία νοικοκυρά που τους είχε πάει ένα χειρόγραφο για έναν μαθητευόμενο μάγο και τις περιπέτειές τους. Πιο απλά, εκείνοι που δεν προέβλεψαν την τεράστια επιτυχία του «Χάρι Πότερ». Και αυτή είναι μόνο μία από τις λάθος αποφάσεις που κόστισαν εκατομμύρια δολάρια ή ακόμη και ζωές. Η εφημερίδα Independent θυμήθηκε δέκα κορυφαίες τέτοιες λάθος εκτιμήσεις.

Να απορρίπτεις την Τ. Κ. Ρόουλινγκ

Δώδεκα εκδοτικοί οίκοι απέρριψαν το χειρόγραφο της δημιουργού του «Χάρι Πότερ», πριν τελικά ο Bloomsbury αποφασίσει να το εκδώσει, μετά από τη σχετική συμβουλή της οχτάχρονης κόρης του προέδρου της εταιρείας. Από τότε τα βιβλία της Ρόουλινγκ έχουν μεταφραστεί σε 60 γλώσσες και η ίδια έχει κερδίσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Να πετάς μία περιουσία σε Bitcoin

Ο Τζέιμς Χόουελς αγόρασε 7.500 Bitcoins το 2009, όταν είχαν σχεδόν μηδαμινή αξία. Ομως, το 2013, ένα Bitcoin άξιζε 613 λίρες, κάτι που σημαίνει ότι ο Ουαλός είχε 4,5 εκατομμύρια λίρες. Θα είχε μάλλον, αν δεν είχε πετάξει το σκληρό δίσκο, χωρίς δεύτερη σκέψη. Οταν συνειδητοποίησε το λάθος του, πήγε στην τοπική χωματερή, αλλά του είπαν ότι θα έπρεπε να ψάξει ανάμεσα σε ένα βουνό από σκουπίδια!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.