Ο πολυβραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας επιμελείται, από το Μάιο, το μενού του νέου εστιατορίου του Eden Beach Resort της Αναβύσσου.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κύπρο και έχοντας μαθητεύσει δίπλα στους Charlie Trotter και Jackie Pluton, στο Σικάγο και Ferran Adria, Mark Menaux και Joel Robuchon, στην Ευρώπη, ο Χριστόφορος έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα σε εστιατόρια όπως το “48”, Dash, Puerto Colina, Rock n’ Roll και Balthazar.

Η νέα άφιξη στην εστιατοριακή σκηνή της “καλοκαιρινής” Αθήνας που με μεγάλη επιμέλεια και μοναδικό design δημιούργησε το Eden Beach Resort, στην Ανάβυσσο, πάνω στο κύμα, δεν μπορούσε παρά να βρεί τον τέλειο εκφραστή της μέσα από τα εμπνευσμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας του καταξιωμένου Chef.

Τα antipasti της παραθαλάσσιας Αττικής με αλμυρίκια, φέτα και γαύρο μαρινάτο, ταραμοσαλάτα με chips γαρίδας, σολομός με σάλτσα τερυάκι, καλαμαράδα με oriccette και καλαμάρι σε σάλτσα ντομάτας, κοτόπουλο σουβλάκι με μεσογειακή μαρινάδα σε κυπριακή πίτα, μπριζόλα με σάλτσα από ελιές, κάπαρη και φασκόμηλο, μαρέγκα με κρέμα μαστίχας και φράουλες, είναι μερικά από τα πιάτα, που θα δέσουν αρμονικά με προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά του Ελληνικού και διεθνή αμπελώνα.

 

Info

Eden Beach Restaurant παραλία, ξενοδοχείου
47o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, Ανάβυσσος
Τηλ. Κρατήσεων 22910 60031

 

athensmagazine.gr