Ανησυχητικές διαστάσεις τείνουν να λάβουν οι απόπειρες αυτοκτονίας στην περιοχή της Ξάνθης, καθώς μόλις τα τελευταία 24ωρα έχουν καταγραφεί τρία, ιδιαίτερα σοβαρά, περιστατικά.

Μετά το τραγικό φινάλε του 26χρονου Χ.Τ. ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου πήδηξε στο κενό από τον 4ο όροφο οικοδομής που βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο της Ξάνθης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τρεις απόπειρες αυτοκτονίας που προκαλούν ανατριχίλα.

Άνδρας από τον κάμπο της Ξάνθης, που φαίνεται να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του. Ο ίδιος λίγη ώρα πριν επιχειρήσει το απονενοημένο διάβημα είχε ζητήσει από συγγενικό του πρόσωπο ένα μαχαίρι, το οποίο και χρησιμοποίησε για να βάλει τέλος στη ζωή του. Για καλή του τύχη ωστόσο έγινε άμεσα αντιληπτός και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου το παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και η ζωή του σώθηκε.

Την ίδια στιγμή, μια νεαρή κοπέλα από την περιοχή του Δήμου Αβδήρων προσπάθησε να δώσει και αυτή τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα παραισθησιογόνων χαπιών. Τα ξημερώματα της Κυριακής μια γυναίκα κατέληξε μέσα στην κοίτη του ποταμού Κόσυνθου, στο ύψος της Γέφυρας κοντά στο ξενοδοχείο Έλενα.

Η γυναίκα μετέβη στο σημείο με το δίκυκλο όχημά της ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε μέσα στον ποταμό. Η πτώση έγινε αντιληπτή και η επέμβαση και σε αυτή την περίπτωση ήταν άμεση αλλά και σωτήρια.

Πηγή: thrakitoday.com