Υπόθεση Άννυ: Οι αρχές ερευνούν καταγγελία για κύκλωμα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων

768

Όλα τα ενδεχόμενα γύρω από την υπόθεση της 4χρονης Άννυ ερευνά η Δικαιοσύνη, μετά την ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της 10ης τακτικής ανακρίτριας κάνοντας λόγο για κυκλώματα παιδοφιλίας ή εμπορίας οργάνων.

Στη συμπληρωματική απολογία του πάντως ο 27χρονος παιδοκτόνος επιμένει να αρνείται ότι δολοφόνησε το παιδί. Αυτή τη φορά όμως αφήνει αιχμές σε βάρος του Νικολάι και δίνει διαφορετική εκδοχή σε ό,τι αφορά την εξαφάνιση της σορού και συγκεκριμένα σε ο,τι ακολούθησε τον τεμαχισμό του πτώματος. «Το παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή από άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως» ανέφερε σε δηλώσεις του ο συνήγορός του Παναγιώτης Χρυσικάκης και τόνισε πως ο εντολέας του απάντησε σε όλα τα ερωτήματα της ανακρίτριας.

Στο πλευρό πάντως του 27χρονου, βρισκόταν από το πρωί η μητέρα του η οποία του είπε, έξω από το ανακριτικό γραφείο: «Σάββα δεν είσαι μόνος, είμαι δίπλα σου», ενώ ο δράστης της έστειλε ένα φιλί.

Η μητέρα του 27χρονου καταθέτοντας χθες στην ανακρίτρια αποκάλυψε πως νωρίτερα της είχε τηλεφωνήσει μέσα από τη φυλακή η μητέρα της Άννυ της ζήτησε να πει ψέματα ότι αφενός είχε αφήσει το παιδί σ’ εκείνη και όχι στο Σάββα και ότι αφετέρου ο Σάββας της το πήρε όταν εκείνη πούλησε το τάμπλετ της μικρής Άννυ για να πάρει τσιγάρα. Η ίδια εξακολουθεί να πιστεύει πως ο γιος της δεν σκότωσε την Άννυ ενώ δεν απέκλεισε το σενάριο το παιδί να πουλήθηκε.

Ο 27χρονος κατά τη μεταγωγή του στο κτίριο 9 της Ευελπιδων έγινε και πάλι στόχος αποδοκιμασιών όταν ο κόσμος που ήταν στα δικαστήρια άρχισε να βρίζει αποκαλώντας τον «κτήνος, φονιά , αλήτη».

zougla.gr