Τραγωδία στο Βόλο μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας και εγκλωβισμένοι άνθρωποι (PHOTOS)

597

Συναγερμός στο Βόλο καθώς ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της πόλης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, έναν τραυματία και άγνωστος αριθμός εγκλωβισμένων ατόμων, που εργάζονταν σε παλιό εργοστάσιο, πίσω από το εργοστάσιο της Coca Cola και παγιδεύτηκαν, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις 12.45 για άγνωστη αιτία, είναι οι πρώτες εικόνες από τον χώρο της Α’ Βιομηχανικής Περιοχής, όπου βρίσκεται σύσσωμη η δύναμη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας, ενώ φθάνουν ενισχύσεις και από άλλες πόλεις της Θεσσαλίας.

 

volos-fwtia-708

Σύμφωνα με το magnesianews.gr το μεσημέρι ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη στο παλιό εργοστάσιο, όπου γινόταν εργασίες και ξέσπασε μεγάλη φωτιά, ενώ η αντίδραση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και επί τόπου όταν έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες, διαπίστωσαν ότι στο παλιό εργοστάσιο υπήρχαν άνθρωποι.

Ήδη το ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν τραυματία, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ οι πυροσβέστες συνεχίσουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τους υπόλοιπους εργαζόμενους που είναι εγκλωβισμένοι στο κτίριο που καίγεται.

Η κινητοποίηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μαγνησίας είναι μεγάλη, με δεκάδες άνδρες και 10 οχήματα αυτή την στιγμή. Μάλιστα η ανησυχία είναι έντονη καθώς το εργοστάσια συνορεύει με μονάδες επεξεργασίας εύφλεκτων υλικών.

Το σύννεφο του μαύρου καπνού που προκλήθηκε από φωτιά έχει φτάσει μέχρι το κέντρο του Βόλου.

Πηγή: http://magnesianews.gr