Τραγωδία στη Λάρισα: Ζούσαν δύο μήνες με τη νεκρή μητέρα τους!

1318

Η 82χρονη βρέθηκε τυλιγμένη σε σεντόνι και κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι της, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης – Γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία, λόγω της έντονης δυσοσμίας
Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε στο κέντρο της Λάρισας, όταν οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας κάλεσαν την Αστυνομία να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας που αναδυόταν από ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό 25ης Μαρτίου.

Οι άνδρες του Β’ αστυνομικού τμήματος που άνοιξαν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα μιας νεκρής ηλικιωμένης που η τυλιγμένη με ένα σεντόνι και μια κουβέρτα σορός της βρισκόταν σε κατάσταση μουμιοποίησης λόγω προχωρημένης αποσύνθεσης! Έτσι, κάλεσαν αμέσως την Ασφάλεια και ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα.

Εμφανή τραύματα που να δείχνουν βίαιο θάνατο δεν υπήρχαν και όλα δείχνουν ότι η 82χρονη γυναίκα είχε πεθάνει πριν από τουλάχιστον ενάμισι μήνα. Όμως, οι δυο γιοι της ηλικίας 45 και 50 χρόνων όχι μόνο δεν είχαν δηλώσει τον θάνατό της, αλλά εξακολούθησαν να ζουν δίπλα στη νεκρή μητέρα τους λες και ήταν ζωντανή και κατάκοιτη!

Η σορός παρελήφθη για νεκροτομή που θα δείξει τα αίτια και τον ακριβή χρόνο του θανάτου, καθώς οι δυο άνδρες δεν ήταν σε θέση να δώσουν εξηγήσεις στους αστυνομικούς και θα εξεταστούν από γιατρούς για να διαπιστωθεί αν απαιτείται εγκλεισμός τους σε ίδρυμα για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

protothema.gr