Συγκλονιστικό: Δείτε τι είχε ανεβάσει στο Facebook ο πατέρας του νεαρού που αυτοκτόνησε στην Ακρόπολη λίγες μέρες πριν την τραγωδία [photos]

1008
Ο πατέρας του χαιρέτησε το γιο του μέσω…
Facebook, γράφοντας συγκλονιστικά μηνύματα για εκείνον, ενώ πολλοί γνωστοί και φίλοι άλλαξαν τις φωτογραφίες- προφίλ τους, με την εικόνα του νεαρού ή με κάποια που δείχνει κεριά.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί μια παλαιότερη δημοσίευση του πατέρα του, ο οποίος είχε ποστάρει μια φωτογραφία μπαμπάδων και παιδιών γράφοντας: «Από τη στιγμή που τα παιδιά έρχονται στον κόσμο, οι γονείς γίνονται οι αναμνήσεις τους. Ας φροντίσουμε να είναι όμορφες», θέλοντας να δείξει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του.


Μάλιστα, το Πάσχα είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, μέσω της οποίας προέτρεπε τους φίλους του να αγκαλιάζουν πιο συχνά τους δικούς τους ανθρώπους γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γίνουν… αναμνήσεις.

Πάντως δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν το νεαρό παιδί στην αυτοκτονία, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να το έκανε επειδή έχασε τη δουλειά του. Την ίδια στιγμή, ένα σχόλιο μιας «φίλης» του αδελφού το στο Facebook κάνει λόγο για ένα ήσυχο παιδί που τα έπαιρνε όλα μέσα του και αναφέρει πως «το ύπουλο φίδι της κατάθλιψης τον κατασπάραξε»!