Σοκ από την έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών

Δραματικές στιγμές βασανισμού έζησε μέσα στο υπόγειο κολαστήριο της Μιχαήλ Βοδά η μικρή Άννυ την ημέρα που πέθανε, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ίχνη αίματος της 4χρονης Άννυ σχεδόν σε όλους τους χώρους του υπόγειου διαμερίσματος της οδού Μιχαήλ Βόδα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Η έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, δείχνει άγριο βασανισμό μέχρι θανάτου του παιδιού από τον 27χρονο πατέρα του, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Κηλίδες αίματος της Άννυ εντοπίστηκαν στο πάπλωμα της κούνιας της, στο σεντόνι της, στον αριστερό τοίχο του χολ, στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού, στο χαλάκι του καθιστικού, στο μαξιλάρι, στο δάπεδο της κουζίνας, στο νεροχύτη και σε πλακάκι κοντά στην κύρια είσοδο του διαμερίσματος.

Όπως περιγράφεται με κάθε αποκρουστική λεπτομέρεια στην έκθεση ο 27χρονος κυνηγούσε τη μικρή μέσα στο διαμέρισμα και της κατάφερνε απανωτά χτυπήματα, ενώ την έπιανε και πέταγε σε τοίχους και αλλού…

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όταν ολοκλήρωσε την κακοποίηση, φαίνεται να την έβαλε στην κούνια της και όταν την βρήκε νεκρή, ίσως από εσωτερική αιμορραγία, ένα 24ωρο αργότερα αποφάσισε να εξαφανίσει το ίδιο του το παιδί.

newsbeast.gr
Διαβάστε επίσης: