Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας. Ειδικότερα, οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας.

Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG πωλούνται από την ΙΚΕΑ από την 1η Αυγούστου 1995.

Για την επιστροφή της πόρτας ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερο του ή της προέκταση της, η ΙΚΕΑ παρακαλεί τους καταναλωτές να επικοινωνήσουν με το τμήμα επιστροφών & αλλαγών του καταστήματος ή να καλέσουν χωρίς χρέωση στο 801 11 22722 για την πλήρη αποζημίωση του προϊόντος. Δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να κρατήσουν τις πόρτες ασφαλείας τους με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος-εβδομάδα) ή μικρότερο του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ χωρίς χρέωση στο 801 11 22722 για να προμηθευτούν ανανεωμένες πληροφορίες συναρμολόγησης και τις σχετικές επισημάνσεις για να τις τοποθετήσουν στην πόρτα ασφαλείας τους.

athensmagazine.gr