ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!! Η Qatar Airways ψάχνει για προσωπικό στην Αθήνα!

734

Προσωπικό αναζητεί η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways η οποία διοργανώνει για αυτό το λόγο ένα μεγάλο event στις 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Προσφέρει, αναζητώντας προσωπικό καμπίνας, σειρά επιδομάτων αλλά και αφορολόγητο εισόδημα για όσους επιλέξουν την Ντόχα ως βάση διαμονής τους.

Τυπικά καθήκοντα και τυπικά προσόντα των υποψηφίων:

Παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών στο αεροσκάφος με σκοπό των εντυπωσιασμό των επιβατών, αναγνωρίζοντας τις πολιτισμικές διαφορές και τις ατομικές ανάγκες.

Εργασία σε μια ομάδα του πληρώματος θαλάμου επιβατών, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα της Qatar Airways παραδίδονται με επιτυχία στους επιβάτες.

Διατήρηση του υψηλού επιπέδου ασφαλείας στο αεροσκάφος ανά πάσα στιγμή για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων.

Διατήρηση υψηλού επιπέδου προσωπικής παρουσίασης ανά πάσα στιγμή.

Παρουσίαση του εαυτού σας με θετικό, προσιτό και επαγγελματικό τρόπο, ανά πάσα στιγμή, ανεξάρτητα από την κατάσταση.

Συνεργασία μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό της Qatar Airways για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων ποιότητας. Η Qatar Airways πρεσβεύει ότι το πλήρωμα θαλάμου δεν είναι απλός μια δουλειά, αλλά τρόπος ζωής.

Οι αιτήσεις που θα γίνουν δεκτές πρέπει να ακολουθούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Κατώτατο όριο ηλικίας: 21 χρόνια

Ελάχιστο ύψος με τα χέρια τεντωμένα: 212 εκατοστά

Ελάχιστη εκπαίδευση: απολυτήριο λυκείου Απταιστα γραπτά και προφορικά αγγλικά Αριστη υγεία και καλή φυσική κατάσταση Προθυμία να μετεγκατασταθούν στη Ντόχα στο Κατάρ

Προσωπικότητα με καλές διαπροσωπικές δεξιότητες και ικανότητα να συνεργαστεί με μια πολυεθνική ομάδα

athensmagazine.gr