Βαρύ ΠΕΝΘΟΣ στην Πάτρα! Έφυγε από την ζωή η δασκάλα που βλέπετε! Το συγκινητικό αντίο των μαθητών της! (PHOTOS)

849

Η τραγική είδηση για τον θάνατο της δασκάλας που βλέπετε σκόρπισε θλίψη στο 44ο δημοτικό σχολείο, αλλά και σε όλους που την γνώριζαν…

Έφυγε από τη ζωή η δασκάλα Μαρία Νιώτη, που υπηρετούσε στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Οι μαθητές της, είπαν το τελευταίο αντίο με ζωγραφιές και μηνύματα που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου…

ΦΩΤΟ από dete.gr
“Φτωχότερος από σήμερα ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας. Έφυγε από κοντά μας η εκλεκτή συνάδελφος Νιώτη Μαρία. Καλό ταξίδι, Μαρία” είναι το μήνυμα του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου, προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

“Συνοδοιπόροι, φίλοι και συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια, βιώνοντας από κοντά τους αγώνες που έφερες σε πέρας με τόση επιμονή και δύναμη, κρατάμε τη στάση σου πολύτιμο εφόδιο και οδηγό και ταπεινά σε αποχαιρετούμε. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Μαρία” είναι ο αποχαιρετισμός των συναδέλφων της.

ΦΩΤΟ από dete.gr

Επίσης, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας εξέδωσε ψήφισμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής: “Στην Πάτρα και στο Γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας, συνήλθαν εκτάκτως σε συνεδρίαση τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων λόγω θανάτου της εκλεκτής συναδέλφου Νιώτη Μαρίας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει ο μ ό φ ω ν α: Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της καθώς και χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό. Να συμμετάσχει στην εξόδιο ακολουθία. Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο”.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος – dete.gr