Πανούσης: Το τηλεφώνημα στον αξιωματικό που τα έβαλε η Κωνσταντοπούλου!!! Την άδειασε κανονικά!!!!

749

Με τον δικό του τρόπο… άδειασε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, για την αντιπαράθεση που είχε η πρόεδρος της Βουλής με τον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που συντόνιζε τα μέτρα έξω από τη Βουλή.

Ο «καθηγητής» μπορεί να απέφευγε για αρκετές ημέρες να πάρει δημόσια θέση για το περιστατικό αλλά τελικά δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Όπως διέρρευσαν το Σαββατοκύριακο άνθρωποι του περιβάλλοντός του, την ημέρα που έγινε ο «διάλογος» ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον αστυνομικό διευθυντή, ο κ. Πανούσης τηλεφώνησε στον αξιωματικό για να του δώσει συγχαρητήρια «για την έντιμη, αξιοπρεπή, ψύχραιμη και νόμιμη στάση του». Κατάφερε έτσι «αθόρυβα» να αδειάσει την πρόεδρο της Βουλής και να κρατήσει σαφείς αποστάσεις από τη στάση της έξω από το κοινοβούλιο.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτό του Μεγάρου Μαξίμου, στελέχη του οποίου επίσης δεν είδαν με θετικό μάτι τη συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου απέναντι στον αξιωματικό.

«Αν είχε πρόβλημα έπρεπε να απευθυνθεί στον αρμόδιο υπουργό και όχι να τα βάλει δημόσια με τον αξιωματικό», έλεγαν χαρακτηριστικά.

huffingtonpost.gr