Οι γονείς της μικρής ‘Αννυ λένε ΨΕΜΑΤΑ – Τι αποκαλύπτει πρόσωπο-κλειδί για την υπόθεση;

862

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μικρής Άννυ η οποία η οποία εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από την περιοχή της Ομόνοιας.

Το ενδιαφέρον των αρχών επικεντρώνεται τώρα και στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου διέμενε ο πατέρας της 4χρονης.

Στο συγκεκριμένο σπίτι, το οποίο απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες, ο πατέρας της Άννυ κρατούσε την μικρή, καθώς η μητέρα της απουσίαζε για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό.

Πάντως, ένα πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση, ο κ. Διομήδης, στο σπίτι του οποίου φιλοξενούνταν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω οικονομικών δυσκολιών μάνα και κόρη, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και διευκρινίσεις για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση που από την πρώτη στιγμή έμοιαζε να είχε αντιφάσεις.

Ενδεικτικό είναι πως η μητέρα της Άννυ, αρχικά ισχυρίστηκε ότι η κόρη της εξαφανίστηκε μαζί με μία φίλη της στην οποία είχε αφήσει την κόρη της για να την προσέχει. Όμως, χθες αποκαλύφθηκε ότι οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς.

Προκειμένου, λοιπόν, να μην έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού απέκρυψε ότι η μητέρα της Άννυ την είχε αφήσει μαζί του.

Το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση δήλωσε χθες, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr, ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα των ψευδών ισχυρισμών της μητέρας της μικρής Άννυ και εκτίμησε ότι πιθανότερο για εκείνον είναι να έφυγε η μικρή Άννυ, επειδή ο πατέρας της τη μάλωνε.

Η Αστυνομία προσπαθεί να λύσει τον γρίφο και έχει κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι της οδού Μιχαήλ Βόδα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα δώσει απαντήσεις στην απίστευτη αυτή υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Άννυ.

Χθες, ο κ. Διομήδης, εμφανώς καταβεβλημένος μίλησε στο protothema.gr για την υπόθεση.

Πρόκεται, όπως είπε για μια φρικτή σκευωρία, καλά στημένη από τη μάνα της μικρής Άννυ. Εκείνος, είχει βοήθησει την 25χρονη κοπέλα όταν πριν τρία χρόνια εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα και έψαχνε να βρει να μείνει κάπου μεταβατικά. Ο κύριος Διομήδης της παραχώρησε ένα δωμάτιο για εκείνη και το παιδί της στο διαμέρισμα που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, προσπαθεί ακόμη να καταλάβει τι έχει συμβεί και εκτιμά ότι το παιδί έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς, ίσως, όπως σημειώνει, επειδή δεν άντεχε άλλο να ακούει φωνές από τον πατέρα του με τον οποίο έμενε προσωρινά, λόγω της απουσίας της μάνας στη Γερμανία για ολιγοήμερο ταξίδι.

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, έχω τόσο πολύ στενοχωρηθεί με αυτό που έγινε, εγώ έδωσα σε αυτή την κοπέλα μία ευκαιρία για να καταφέρει μαζί με το παιδί της να σταθεί στα πόδια της, τους άνοιξα το σπίτι μου, αυτό εδώ που σας δείχνω ήταν το δωμάτιο που έμεναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το έκανα απλά επειδή ήθελα να βοηθήσω. Πού να φανταστώ ότι τα πράγματα θα έπαιρναν αυτήν την τροπή… Θέλω να σας πω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έμενε πολύ σε αυτό το σπίτι αλλά έμενε μαζί με το σύντροφό της στο δικό του διαμέρισμα, σχετικά σε κοντινή ακτίνα από εδώ που είμαστε. Τώρα ακούσατε τι ειπώθηκε, προφανώς όπως προκύπτει όλα όσα έλεγε αυτές τις μέρες ήταν ψέμματα διότι ήθελε απλά να καλύψει το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της για να μη βρει κανένα μπελά. Στην ουσία μας κορόιδεψε όλους, έπαιρνε τους δρόμους και κολλούσε φωτογραφίες ότι τάχα αναζητούσε το παιδί της το οποίο είχε αφήσει σε μία φίλη της η οποία είχε εξαφανιστεί επίσης, δε ξέρω, δε μπορώ να χωνέψω ακόμη το πόσα ψέμματα έχει πει αυτή η κοπέλα, κυρίως σε μένα που θα έπρεπε να σκεφτεί ότι αν μη τι άλλο τη βοήθησα όσο μπορούσα όταν με είχε ανάγκη. Μακάρι να βρεθεί το παιδάκι, αυτό τώρα έχει μόνο σημασία», τόνισε ο κύριος Διομήδης.

protothema.gr