Με δάκρυα στα μάτια και αρκετά ερωτηματικά πλήθος κόσμου παρευρέθη στο… μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Φίλοι, συγγενείς, συγχωριανοί αλλά και κόσμος απ’ όλη την Ελλάδα βρέθηκε σήμερα στο Σελί του Ρεθύμνου δίνοντας το «παρών» στο τρίμηνο μνημόσυνο αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η θύμηση του τραγικού αυτού περιστατικού θα παραμένει ζωντανή.

«Ο χαμός του Βαγγέλη μπορεί να σώσει πολύ κόσμο»

Μία δύσκολη κατάσταση βιώνει η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη η οποία δεν μπορεί ν’ αντέξει τον χαμό του 20χρονου φοιτητή.

Στο πλευρό της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή όλη η Ελλάδα που ζήτησε απαντήσεις για το πώς και το γιατί ο άτυχος νέος έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

«Το ενδιαφέρον του κόσμου για το χαμό του Βαγγέλη είναι τεράστιο απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εμείς μπορεί να χάσαμε τον Βαγγέλη αλλά ίσως σώσαμε άλλα παιδιά γιατί πλέον τα στόματα ανοίγουν. Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να αποκρύπτουν άσχημες καταστάσεις που βιώνουν. Ο χαμός του Βαγγέλη μπορεί να σώσει πολύ κόσμο», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο θείος του Βαγγέλη, Γιώργος Βιδιαδάκης.

«Πλέον ανοίγουν τα στόματα»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης του Βαγγέλη Γιακουμάκη ενώ όπως τονίζει σε δηλώσεις του στο cretapost ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, ο φάκελος δεν έχει ακόμα κλείσει.

«Οι έρευνες συνεχίζουν τόσο από την αστυνομία όσο και από εμένα. Ο φάκελος δεν έχει κλείσει. Θα υπάρξουν εξελίξεις που σύντομα θ’ ανακοινωθούν. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς δεν άνοιξαν τα στόματα όταν έπρεπε. Τώρα όμως ανοίγουν», επεσήμανε ο κ. Τσούκαλης.

 

cretapost.gr