Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο φίλος της μητέρας της Άννυς για τον οποίο την άφησε στον παιδοκτόνο και πήγε στη Γερμανία

1456

Ενας έμπορος κοσμημάτων είναι ο άνθρωπος που φιλοξενούσε τη μητέρα της άτυχης Αννυς…
στο Βερολίνο, όταν είχε πάει στη Γερμανία.

Οπως αναφέρει η Real News, όταν ο Σάββας Μπακιρτζίεφ διέπραττε το φρικιαστικό έγκλημα με θύμα την άτυχη Αννυ, η μητέρα της, Ντιμιτρίνα Μπρίσοβα, βρισκόταν μαζί με τον εν λόγω χρυσοχόο.

Ο «φίλος» της μητέρας της 4χρονης λέγεται Γιοργκ Στίλερ και διαθέτει μπουτίκ χρυσών και αργυρών κοσμημάτων σε έναν από τους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους του Βερολίνου.

Το κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή Μίτε, στην οδό Νόιε Σονχάουζερ, δίπλα σε πολυτελή ξενοδοχεία. Ο Στίλερ είναι ηλικίας περίπου 50 ετών και, όπως φαίνεται, είχε την άνεση για να στηρίξει οικονομικά τόσο την 25χρονη Ντιμιτρίνα όσο και την άτυχη κόρη της.

Αλλωστε, η μητέρα της Αννυς είχε κάνει γνωστό στους δικούς της ότι ήθελε να εγκατασταθεί στη Γερμανία και να ζήσει με την 4χρονη κόρη της και τον χρυσοχόο.

Οπως αναφέρει η Μπορίσοβα στην κατάθεσή της, σύμφωνα με τη Real News, «στις 20/3/2015 αναχώρησα για το Βερολίνο για να συναντήσω το φιλικό μου πρόσωπο Γιοργκ Στίλερ, έμπορο χρυσών κοσμημάτων, προκειμένου να μου δώσει χρήματα για να μεταβώ στη Γερμανία μαζί με την ανήλικη θυγατέρα μου και να εγκατασταθώ μαζί του».

athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Άννυς: Στην ανακρίτρια ο 70χρονος που φιλοξενούσε τη μητέρα της- Ζήτησε συγγνώμη
ΦΡΙΚΗ από την κατάθεση του πατέρα της Άννυ: «Έχω κάνει έρωτα με πολλούς επώνυμους της showbiz»