Ο πρωθυπουργός βρήκε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσει θέατρο

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και ένα φιλικό ζευγάρι, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε το βράδυ του Σαββάτου την θεατρική παράσταση «Η Μεγάλη Χίμαιρα», στο θέατρο Πορεία. 

 Μετά την παράσταση ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα καμαρίνια όπου συνεχάρη το σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς.

Από τα κορυφαία μυθιστορήματα του Καραγάτση η «Μεγάλη Χίμαιρα» μεταφέρθηκε στη θεατρική σκηνή από τον εγγονό του γνωστό σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου, το περασμένο καλοκαίρι. Παρουσιάστηκε αρχικά στο Φεστιβάλ Αθηνών και στη συνέχεια στο Θέατρο Πορεία όπου γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και θα συνεχιστεί ως τις 24 Μαΐου. Θα επαναληφθεί αρχή της νέας σεζόν στις 3 Οκτωβρίου.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Νίκος Ψαρράς, Όμηρος Πουλάκης, Σοφία Σεϊρλή, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κατερίνα Τράμπα, Βασιλική Παναγιώτογλου, Αλίκη Αλεξανδράκη, Δημήτρης Τάρλοου.

Την διασκευή υπογράφει ο Στρατής Πασχάλης, τα σκηνικά – κουστούμια η Ελένη Μανωλοπούλου, τη μουσική η Κατερίνα Πολέμη, τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου, την κίνηση – χορογραφία η Ζωή Χατζηαντωνίου, τη σκηνοθεσία του κινηματογραφικού μέρους ο Χρήστος Δήμας, το Hair Design ο Χρόνης Τζήμος, το μακιγιάζ η Εύη Ζαφειροπούλου.