Στην εκπομπή «Μία» μίλησαν αποκλειστικά οι γονείς και ο αδερφός της μητέρας της 4χρονης Άννυς, η οποία δολοφονήθηκε από ίδιο της τον πατέρα. Μάλιστα ο 27χρονος πατέρας της, την τεμάχισε, έβρασε τα κομμάτια της και στη συνέχεια τα πέταξε σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Όπως αποκάλυψαν οι παππούδες της μικρής, φρόντιζαν την μικρή από όταν γεννήθηκε μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο. «Tο παιδί από τότε που γεννήθηκε το είχαμε εμείς και ήρθε η κόρη μας στις 14 Φεβρουαρίου 2015 και το πήρε. Ήταν το μοναδικό μας εγγόνι.» σημειώνουν προσθέτοντας ότι ο πατέρας της Άννυς επέμενε να έρθει η μικρή στην Αθήνας γιατί όπως υποστήριζε ήθελε ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί του.

«Τα παιδί ήθελε να φύγει με την μαμά του στην Ελλάδα. Μου είπε “γεια σου παππού. Εγώ φεύγω. Πάω στην Ελλάδα. Εγώ έκλαιγα ενώ το παιδί όχι. Μου μην κλαις παππού”» λέει ο πατέρας της 25χρονης Δημητρίνας, μητέρας της 4χρονης.

Στη συνέχεια ο αδερφός της μάνας της Άννυς αναφέρει πως ο καθ’ όμολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος «πήγε στη Βουλγαρία στις 23 Απριλίου με τη σύζυγό του. Με είχε πάρει τηλέφωνο ότι θα φέρει κάποια χρήματα. Ήρθε άφησε τα χρήματα και έφυγε. Έκατσε μόνο πέντε λεπτά. Έτρεμε, ήταν αγχωμένος και πολύ στεναχωρημένος. Δεν μιλήσαμε καθόλου.»

Όσο για τη σχέση του ζευγαριού, οι γονείς αναφέρουν ότι «Πότε ήταν καλά, πότε τσακωνόντουσαν. Μάλωναν στα ελληνικά και εμείς δεν τους καταλαβαίναμε.»

 

athensmagazine.gr