Νέα δημοσκόπηση!!! Τι λενε οι πολίτες για Τσίπρα κυβερνηση, που Βαράνε καμπάνες, τι ψηφίζουν αν γίνουν εκλογές;

584

Για πρώτη φορά η πλειοψηφία των πολιτών κρίνει πως γίνονται λάθος χειρισμοί – Παραμένει ισχυρό το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, που συγκεντρώνει ποσοστό 36,5% έναντι 15,5% της ΝΔ

Λάθος κρίνουν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε ποσοστό 41% οι Έλληνες, για πρώτη φορά μετά τις εκλογές, βάσει νέας πανελλαδικής δημοσκόπησης. Μόλις το 35% κρίνει πως είναι σωστή, σημειώνοντας μια μεγάλη αλλαγή σκηνικού από τον Φεβρουάριο, όταν το 72% ενέκρινε τη γραμμή της κυβέρνησης, ενώ μόλις το 22,5% διαφωνούσε.

dim 1

Να μετριάσει τις υποσχέσεις της προς το λαό, ώστε να καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους, ζητά το 61% των πολιτών, αν και το 56% των ερωτηθέντων απαντά πως πλέον η κυβέρνηση δεν φαίνεται αποφασισμένη να τηρήσει το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεών της.

dim 2

Οι Έλληνες, στην δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Μακεδονία για τον Σκάι, εμφανίζονται μοιρασμένοι ως πως το πώς πρέπει να χειριστεί η κυβέρνηση μια ενδεχόμενη συμφωνία με τους εταίρους, καθώς το ένα τρίτο των ερωτηθέντων απαντά πως η συμφωνία πρέπει να περάσει στη Βουλή, ακόμα ένα τρίτο πως πρέπει να τεθεί σε δημοψήφισμα, ενώ το υπόλοιπο ένα τρίτο πιστεύει πως πρέπει να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

dim 3

Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός παραμένει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην δεύτερη θέση έρχεται ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

dim 4

Στην πρόθεση ψήφου που καταγράφει η δημοσκόπηση, η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων φτάνει στις 20 μονάδες, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 36,5%, ενώ η Νέα Δημοκρατία 15,5%. Ακολουθούν Χρυσή Αυγή και Ποτάμι με 6% αμφότεροι, το ΚΚΕ με 4% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ με 3%.

dim 5

dim 7

dim 6

dim 8

 

dim 9

dim 10protothema.gr

Διαβάστε επίσης:
Παράδοση και υποταγή βλέπουν στην αριστερή πλατφόρμα Λαφαζανη στο σχέδιο Γιούνκερ!!! Πάνε για ρήξη με Τσίπρα;
Ο Γιούνκερ σώζει την Ελλάδα! – Πρόταση έκπληξη για να τα βρουν Ελλάδα – Ευρωπαίοι!