Κοσμοσυρροή από νωρίς στον Άγιο Σάββα για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας – ΦΩΤΟ

607
Ουρές από το πρωί έξω από το ογκολογικό νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” από πιστούς και συγγενείς ασθενών που περιμένουν για να προσκυνήσουν το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας.

Η οδός Δημητσάνας είναι κλειστή και η τροχαία έχει εφαρμόσει ειδικά μέτρα γύρω από το νοσοκομείο. Ωστόσο, υπάρχει ένταση με τους καρκινοπαθείς αλλά και συγγενείς τους που είναι ήδη στις ουρές να φωνάζουν ζητώντας να τους αφήσουν να μπουν γιατί ταλαιπωρούνται. Η πόρτα του νοσοκομείου είναι ακόμα κλειστή.

Το ιερό λείψανο θα μεταφερθεί με στρατιωτικό όχημα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας γύρω στις 10.00 και θα μείνει στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου για περίπου δύο ώρες, μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αγία Βαρβάρα, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα μέχρι τις 24 Μαΐου. Σημειώνεται ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το λείψανο θα υποδεχόταν ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ωστόσο, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε τελευταία στιγμή ότι σήμερα έπρεπε να ταξιδέψει στην Γενεύη.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

newsit.gr