Κατέρρευσε ο παππούς της Αννυς: Μου φώναζε «παππού, έλα να με πάρεις, έλα να με πάρεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

1942

«Αχ, γιατί δεν ήρθα;» είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο παππούς της Αννυς από την πλευρά της μητέρας της, που έφτασε σήμερα στην Ελλάδα.

Οι γονείς της μητέρας της Αννυς ήταν αυτοί που μεγάλωναν το παιδί μέχρι και τον Φεβρουάριο, που ήρθε στην Αθήνα. Ο παππούς της Άννυς αποκάλυψε, μάλιστα, πως σε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κόρη του, η μικρή φώναζε «”παππού, παππού, έλα να με πάρεις σε παρακαλώ, έλα να με πάρεις”… Από τότε δεν το έχω ακούσει το παιδί. Αχ, γιατί δεν ήρθα;..».

Συγκλονισμένη επίσης, αλλά και εμφανώς οργισμένη, ήταν η γιαγιά του παιδιού. Ο διάλογος έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Mία».

Είπαν μεταξύ άλλων: «Tο παιδί από τότε που γεννήθηκε το είχαμε εμείς και ήρθε η κόρη μας στις 14 Φεβρουαρίου 2015 και το πήρε. Ήταν το μοναδικό μας εγγόνι. Το παιδί ήθελε να φύγει με τη μαμά του στην Ελλάδα. Μου είπε “γεια σου παππού. Εγώ φεύγω. Πάω στην Ελλάδα”. Εγώ έκλαιγα, ενώ το παιδί όχι. “Μην κλαις, παππού μου”» λέει ο πατέρας της 25χρονης Δημητρίνας, μητέρας της 4χρονης.

Στη συνέχεια ο αδερφός της μάνας της Άννυ αναφέρει πως ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού εγκλήματος «πήγε στη Βουλγαρία στις 23 Απριλίου με τη σύζυγό του. Με είχε πάρει τηλέφωνο ότι θα φέρει κάποια χρήματα. Ήρθε, άφησε τα χρήματα και έφυγε. Έκατσε μόνο πέντε λεπτά. Έτρεμε, ήταν αγχωμένος και πολύ στεναχωρημένος. Δεν μιλήσαμε καθόλου».

Όσο για τη σχέση του ζευγαριού, οι γονείς αναφέρουν ότι «πότε ήταν καλά, πότε τσακωνόντουσαν. Μάλωναν στα ελληνικά και εμείς δεν τους καταλαβαίναμε».

«Πριν από ενάμισι μήνα ήμουν στην δουλειά και μου τηλεφώνησε η κόρη μου. Μου μίλησε και στη συνέχεια μου έδωσε να ακούσω τη μικρή. Τότε άκουσα τη μικρή να λέει “παππού, παππού, σε παρακαλώ έλα να με πάρεις”. Αχ, γιατί δεν ήρθα τότε στην Ελλάδα να την πάρω; Από τότε δεν έχω ακούσει το παιδάκι. Φαίνεται πως προαισθανόταν ότι κάτι θα συνέβαινε», είπε με λυγμούς ο πατέρας της Δημητρίνας.

Στη συνέχεια η μαμά της 25χρονης ανέφερε: «Αυτός χτυπούσε πολύ τη Δημητρίνα και την Άννυ και για αυτό ήθελε να πάμε να την πάρουμε. Αυτός σήκωνε πάντα τα τηλέφωνα. “Καλά είναι αυτές, με τη μάνα μου,” έλεγε όταν ρωτούσαμε πού είναι η κόρη μας και η εγγονή μας». Και πρόσθεσε πως «η άλλη γιαγιά (σ.σ.: εννοεί τη μητέρα του δράστη) δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο τη μικρή στα γενέθλιά της, που είναι 1η Σεπτέμβρη. Ούτε μια καραμέλα δεν της έδωσε».

iefimerida.gr