Κατάθεση ΒΟΜΒΑ του “κολλητού” του παιδοκτόνου! “Εγώ κρατούσα κάθε μέρα το παιδί και…” (VIDEO)

1140

Στους ισχυρισμούς της μητέρας του κοριτσιού που έχασε τόσο άδικα, πρόωρα και με φρικτό τρόπο τη ζωή του, ότι τους ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην καταθέσει στην αστυνομία, ο Βούλγαρος απαντάει πως η Δημητρίνα λέει ψέματα και θέλει να του κάνει κακό. “Αυτή ήταν στη Γερμανία, εγώ κρατούσα κάθε μέρα το παιδί, πηγαίναμε στο πάρκο” αγαπάω το παιδί πιο πολύ απ’ όλους, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση γιατί δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να καταθέσει, απαντά ότι θα το κάνει αλλά θέλει όλα να γίνουν με το νόμο και καταλήγει με την εξής φράση: “Θα δεις, θα κερδίσει η αλήθεια”.

Στο μεταξύ, έκκληση να επιστρέψει ο Νικολάι στην Ελλάδα και να καταθέσει εκ νέου για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, απευθύνει και η μητέρα του πατροκτόνου.

Ο 27χρονος δράστης, μιλώντας από τις φυλακές της Κέρκυρας όπου κρατείται σε απομόνωση εμφανίστηκε σκληρός, αμετανόητος και εκτός πραγματικότητας.

Δήλωσε πως είναι αθώος και έβαλε στο “κάδρο” τον φίλο του Νικολάι, ισχυριζόμενος ότι “Όταν θα τον βρουν θα τα μάθουν όλα. Στο τηλέφωνο ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει”.

Πηγή: newsit.gr