Από το βήμα της Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε το βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη πως όταν ήταν γ.γ. Δημοσίων Εσόδων έπαιρνε e-mail της προηγούμενης κυβέρνησης για να διορίζει εφοριακούς.

Ο πρωθυπουργός έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά κατά τη διάρκεια της «Ωρας του πρωθυπουργού» και απαντωντας σε ερώτηση του Στάυρου Θεοδωράκη. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Είπε τότε στον κ. Θεοδωράκη ο πρωθυπουργός: «Δεν μιλάτε για αυτό; Αλλά δεν είναι όραμα μας να διορίζεται η δημόσια διοίκηση από τα κόμματα. Αφήστε μας να κριθούμε δεν έχει αλλάξει ούτε ένας διοικητής νοσοκομείου δεν έχει αλλάξει ένας διευθυντής, ούτε ΕΛΣΤΑΤ, ούτε του ΤΧΣ. Δεν μπορείτε  να μας λέτε εμάς για κομματικό κράτος».

Απαντώντας ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Τώρα έχετε τους φακέλους του ΣΔΟΕ και στοιχεία εφοριών, να πείτε σε ποιες υποθέσεις παρενέβη ο κ. Θεοχάρης, να πείτε αν έχετε στοιχεία ότι εξυπηρέτησε κάποιος βουλευτής του Ποταμιού κάποιον να μας το πείτε. Ο κ. Θεοχάρης απομακρύνθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση επειδή ήταν αγύριστο κεφάλι».

 

iefimerida.gr