Κανένας σεβασμός για τους καρκινοπαθείς του Αγίου Σάββα! – “Πιστοί” τους πήραν την σειρά!

627

Από το πρωί εκατοντάδες πιστοί συρρέουν στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας για να προσκυνήσουν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας. Ο λόγος για τον οποίο μεταφέρθηκαν εκεί τα λείψανα ήταν για να προσκυνήσουν όσοι καρκινοπαθείς το επιθυμούσαν αλλά δεν μπορούσαν λόγω της κατάστασής τους να πάνε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας.

Οι διοργανωτές της μεταφοράς των λειψάνων στον Αγιο Σάββα γνώριζαν ότι θα υπάρει κοσμοσυρροή στο νοσοκομείο και για τον λόγο αυτό, αποφάσισαν να ανοίξουν μια πλαινή πόρτα ειδικά για τους καρκινοπαθείς. Όμως, κάποιοι – οι γνωστοί έξυπνοι – που δεν σέβονται τίποτα – αποφάσισαν να μπουν κι εκείνοι από αυτή την είσοδο γιατί είχε λιγότερο κόσμο…

Αποτέλεσμα πολλοί καρκινοπαθείς να μην μπορούν να μπουν μέσα και να ταλαιπωρούνται στην ουρά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ενώ ο κόσμος ήταν πολύς δεν άφησαν τα λείψανα ούτε λεπτό παραπάνω στο παρεκκλήσι! Επίσης, είναι αναπάντητο το ερώτημα γιατί όταν αποφασίζουν κάποιοι να μεταφέρουν τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο γιατί το έχουν ανοικτό για τους μη αρρώστους….

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

newsit.gr