Με πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ έγινε… καπνός ένας 45χρονος υπάλληλος εταιρείας που τροφοδοτεί με χρήματα τα ΑΤΜ και τις τράπεζες του Ηρακλείου! Φαίνεται, μάλιστα, πως εγκατέλειψε και την οικογένειά του και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε τέλμα!

Ο εργαζόμενος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας στην εταιρεία που έχει έδρα στον Κατσαμπά Ηρακλείου. Έτσι, είχε τη δυνατότητα να κινείται ανεξέλεγκτα στις εγκαταστάσεις της, ακόμη και σε ώρες που δεν λειτουργούσε. Όπως όλα δείχνουν, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του τη νύχτα του Σαββάτου ή της Κυριακής, οπότε άρπαξε 540.000 ευρώ και εξαφανίστηκε!

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από υπεύθυνο της εταιρείας το πρωί της Δευτέρας, όταν άνοιξε η επιχείρηση και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ο 45χρονος αναζητήθηκε στο σπίτι του, αλλά η σύζυγός του δεν γνώριζε το παραμικρό. Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να έχει φύγει, όχι μόνο από την Κρήτη αλλά και από την Ελλάδα και ζητούν να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής του το οποίο θα κοινοποιηθεί στην Europol και την Interpol.

– See more at: http://arouraios.gr/hrakleio-arpaxe-540-000-euro-kai-egine-kapnos/#sthash.gZE7JY9u.dpuf