Η μάνα της μικρής Άννυς σε στούντιο ικανοποίησης παθών στην Κωνσταντινουπόλεως…με το όνομα “Τζέσικα” (PHOTO)

8371

«Τζέσικα ξανά μετα απο μερικούς μήνες (σχεδόν απο το καλοκαίρι)! Ότι και να πώ είναι λίγο, ελάχιστο αλλα ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη. Έφτασα στο στούντιο λίγο μετα τις πέντε αφού ήμουν στην περιοχή για δουλείες, όπου και πέτυχα την Ξένια. Δεν την είχα ξαναδεί, ενδιαφέρον μωράκι με ωραίο σώμα, αλλα δεν είχα όρεξη να περάσω. Εκείνη στάθηκε στην πόρτα και μου είπε οτι με δέχεται και με 40€ πράγμα που με ξένισε αρκετά. Αρνήθηκα λέγοντας οτι είχα πάει για την Τζέσικα και με ενημέρωσε η υπηρεσία οτι η Τζέσικα θα βρίσκεται εκεί μετα τις έξι. Ετσι λοιπόν έφυγα για να συνεχίσω τις δουλείες μου και επέστρεψα περίπου δύο ώρες αργότερα.

Η Τζέσικα είναι ένα πολύ όμορφο πλάσμα κάπου στα εικοστιπέντε (λίγο πιο πάνω ή λιγο πιο κάτω δεν εχει σημασία). Χώρα προέλευσης θα έλεγα Ρουμανία ή Ελληνίδα τσιγγάνικης καταγωγής χωρίς όμως να εχει σημασία ή να παίρνω και όρκο αλλα τέτοια εντύπωση μου έδωσε. Για όσους δεν την ξέρουν να σημειώσουμε οτι εμφανισιακά είναι όμορφη χωρίς να ξεχωρίζει συγκριτικά με άλλες μοντέλες (αν βαθμολογούσα μόνο εμφάνιση θα έβαζα 7) αλλα αντίθετα έχει πολύ φιλική συμπεριφορά και πολύ όμορφο χαμόγελο. Στο δωμάτιο για μένα είναι άψογη: φιλικότατη, παιχνιδιάρα, ναζιάρα, με αυτοπεποίθηση και φροντίζει να περάσεις καλά. Βγάζει πολύ γέλιο και γενικά σου φτιάχνει την διάθεση».

 

Είναι μια από τις πολλές περιγραφές των πελατών της. Δεν μπήκα στη διαδικασία να αναφέρω ή να κοπιάρω τα άλλα καθώς είναι χυδαία και αιχμηρά. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Τζέσικα είναι η μητέρα της Άννυς όταν δούλευε σε στούντιο ικανοποίησης παθών στην Κωνσταντινουπόλεως. Άλλωστε είναι κάτι που και η ίδια παραδέχτηκε … όπως και το γεγονός ότι είχε πρόβλημα με ναρκωτικά.

Και το ερώτημα μου είναι απλό. Γιατί γεννήσατε ρε; Ακόμη και αν το κρατήσατε… γιατί δεν το δώσατε για υιοθεσία; Ήταν συνθήκες αυτές να μεγαλώσει ένα αγγελούδι; Δεν ήταν προδιαγεγραμμένος ο θάνατος του;

 

gossip-tv.gr