Η μικρή Άννυ, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, έζησε μια μεγάλη κόλαση στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, ο οποίος τη βασάνιζε χωρίς να δείξει το παραμικρό έλεος.

Όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.com, την πετούσε με δύναμη από τοίχο σε τοίχο, στα κομοδίνα, στα πλακάκια και στα ράφια που υπήρχαν στο σαλόνι του σπιτιού, όσο το κοριτσάκι ούρλιαζε από τον πόνο και τον ικέτευε να σταματήσει.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς κατόπιν την έβαλε στην κούνια και μετά από περίπου 24 ώρες πέθανε, πιθανώς από εσωτερική αιμορραγία. Έτσι αποφάσισε να την εξαφανίσει, με τον γνωστό τρόπο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Οι κηλίδες αίματος της Άννυ βρέθηκαν στο πάπλωμα της κούνιας της, στο σεντόνι της κούνιας της, στον αριστερό τοίχο από τη ραφιέρα στο χολ, σε τοίχο κολόνας μπροστά από χολ και υπνοδωμάτιο, στον τοίχο δεξιά της ραφιέρας στο χολ, στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού και στο χαλάκι του καναπέ και στα πλακάκια κοντά στην κύρια είσοδο του διαμερίσματος.

Επιπλέον ο παιδοκτόνος φορούσε γάντια από σκληρό υλικό για να μην υπάρχουν ίχνη του και αυτό αποδεικνύει πως είχε διαύγεια και ήξερε πολύ καλά το φριχτό έγκλημα που διέπραττε.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή , η μητέρα της Άννυ εκδιδόταν, ενώ έχει αποκτήσει έναν δεύτερο γιο με γνωστό Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος έχει και την επιμέλειά του.