Παγκόσμιο αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως ένα ανδρόγυνο από την πόλη Χουάρες στο Μεξικό εξέδιδε τη 12χρονη κόρη του, βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς της και μετά πωλούσε το υλικό σε site παιδικής πορνογραφίας.

Ο Ρικάρντο Ναβάρο Αλέντε και η Λορένα Ισέλα Κορτίνας συνελήφθησαν την Τετάρτη και όπως είπε στην ομολογία της η μητέρα-προαγωγός, ο λόγος που ανάγκαζαν την κόρη τους να έρχεται σε ερωτική επαφή με ξένους ήταν επειδή ήθελαν χρήματα για να αγοράσουν καινούργιο σπίτι και ένα βαν.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικοί της πολιτείας Τσιουάουα, τη μετέφεραν οι ίδιοι οι γονείς της στο ξενοδοχείο για να συναντηθεί με πελάτες και η ίδια η μητέρα βιντεοσκοπούσε τις «συνευρέσεις» ή τραβούσε φωτογραφίες.

Ωστόσο, η μητέρα, αφού πρώτα ομολόγησε την αιτία των ειδεχθών πράξεών τους, ως επιχείρημα προέβαλε το γεγονός ότι ο πελάτης ποτέ δεν τους πλήρωσε και εκείνοι μετέφεραν την 12χρονη μόνο δύο φορές στο ξενοδοχείο και όχι περισσότερες, όπως τους κατηγορούν.

Οι αδίστακτοι γονείς συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία της γιαγιάς, η οποία ανακάλυψε ένα βίντεο με το 12χρονο κορίτσι να βιάζεται από έναν άνδρα. Μάλιστα, η γιαγιά είχε κάνει την καταγγελία από τις 4 Απριλίου, αλλά η Αστυνομία δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τον δράση μέχρι που ξετυλίχθηκε το κουβάρι και αποδείχθηκε ότι οι ίδιοι οι γονείς της ήταν εκείνοι που υπέβαλαν το παιδί τους σε αυτό το μαρτύριο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γιαγιάς, από τον Οκτώβριο του 2014 έως και τον Μάρτιο του 2015 η εγγονή της μεταφέρθηκε από τους γονείς της σε δύο ξενοδοχεία, όπου την ανάγκαζαν να εκδίδεται.

Μετά τη σύλληψη των γονιών της και η 12χρονη «Αννα» -η Αστυνομία για λόγους προστασίας του παιδιού δεν έδωσε το πραγματικό της όνομα στη δημοσιότητα- αναγκάστηκε να πει ότι είχε κακοποιηθεί πολλές φορές και πως η ίδια η μητέρα της την βιντεοσκοπούσε να βιάζεται από άνδρες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις την έβγαζε φωτογραφίες γυμνή, προκειμένου να ευχαριστήσει τον πελάτη.

Πάντως, η Αστυνομία ερευνά και τους δεσμούς του ανδρόγυνου με μεγάλα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας, στα οποία πωλούσε το ειδεχθές υλικό.



iefimerida.gr