Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το «βίο και την πολιτεία» του 27χρονου Σάββα, βιολογικού πατέρα της Άννυ, δεν έχουν τέλος.

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει αυτή που προέκυψε από τη δικογραφία και θέλει τον Βούλγαρο παιδοκτόνο να είχε σχέση με μια τραβεστί, τη Ρόζα.

«Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή έκανα παρέα με τη Ρόζα, γνώρισα και τον Σάββα. Το 2008 γίναμε ζευγάρι με τον Σάββα και μέναμε σε ξενοδοχεία. Ήμασταν ζευγάρι μέχρι το 2010» ανέφερε στην κατάθεσή του ο φίλος και πρώην σύντροφος του 27χρονου.

Το protothema.gr έψαξε και βρήκε την τραβεστί που υπήρξε σύντροφος του 27χρονου «τέρατος», που συγκλόνισε το πανελλήνιο με το ειδεχθές έγκλημά του, που είχε θύματα την 4χρονη κορούλα του, Άννυ

«Ήταν ψυχοπαθής… Τον μάζεψα από το δρόμο, τον έκανα άνθρωπο και του έδινα λεφτά. Δεν του έλειπε κάτι και αυτός με έσπαγε στο ξύλο» λέει η τραβεστί Άσια.

«Η Ντιμιτρίεβα ήξερε πως ο Σάββας κι εγώ είχαμε σχέση από το 2007. Την γνώρισα στην πιάτσα, εκδιδόμασταν και οι δύο. Δεν άντεχε άλλο μαζί του, της ρουφούσε όλα τα λεφτά» δηλώνει η Άσια στη συγκλονιστική της εξομολόγηση.

Παράλληλα, παραδέχεται την πολύχρονη σχέση μαζί του, κάνει λόγο για ένα παιδί δειλό αρχικά, αλλά που στη συνέχεια έγινε εκμεταλλευτής της, την ξυλοκοπούσε και της έπαιρνε ό,τι έβγαζε.

Λέει η Άσια στο protothema.gr: «Γνωρίστηκα με τον Σάββα το 2007. Όπως εγώ, έτσι και αυτός, είμαστε από τη Βουλγαρία. Εγώ δουλεύω ως ιερόδουλος, κάνω πιάτσα στο πεζοδρόμιο και τον είδα τυχαία, τον ήξερε ένας κοινός μας φίλος. Ήταν ένα κοινό πρεζόνι, αλλά μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Γνωριστήκαμε, πήγαμε σπίτι μου και για τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια ήμασταν ζευγάρι. Στην αρχή ήταν ένα καλό, τρυφερό παιδί, ευγενικός… Ήθελα να τον βοηθήσω να ξεπεράσει το θέμα που είχε με τις ουσίες. Τα έκοψε στην αρχή όλα αυτά, τον φρόντισα, τον σπίτωσα, τον έντυσα, του έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα».

Και συνεχίζει: «Λίγο καιρό μετά και ενώ του έδινα λεφτά, άρχισε να ζητά περισσότερα. Άλλαξε ο χαρακτήρας του, άρχισε να γίνεται οξύθυμος, βίαιος και με χτυπούσε συνεχώς. Έκανα υπομονή, τον αγαπούσα, δεν ήθελα να τον χάσω. Μείναμε μαζί μέχρι το 2011, τότε γνώρισε τη μάνα του παιδιού του, έκανε και αυτή πιάτσα εκεί που έκανα εγώ. Της έφαγε ένα σωρό χρήματα… Ήθελε να παντρευτούνε, του είπα “οκ, κάνε την επιλογή σου, δεν έχω πρόβλημα”. Φυσικά και η Ντιμιτρίεβα ήξερε ότι είχαμε χρόνια σχέση και του την έλεγε συνέχεια πως πήγε με τραβεστί… Μάλωναν πολύ… Πάντως μπορεί να λέω πως είναι ψυχοπαθής, αλλά αυτό που έκανε δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμη…».

 

 

athensmagazine.gr