Επικός καυγάς ανάμεσα σε Γεωργιάδη και Κωνσταντοπούλου (VIDEO)

561

Ένας επικός καβγάς εκτιλύχθηκε στο κοινοβούλιο τα μεσάνυχτα της Τρίτης, μεταξύ της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφρομή την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο να ψηφίζεται τελικά επί της αρχής.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Πρόεδρος της Βουλής, λαμβάνοντας το λόγο για να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, μίλησε για ουσιαστική πράξη αποκατάστασης της δημοκρατίας στη χώρα και κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι το μαύρο στην ΕΡΤ ήταν πράξη δικτατορικής υφής.

Παράλληλα δε, μίλησε για θράσος της αντιπολίτευσης και βασικά της Ν.Δ. να θέτουν θέμα σύγκρουσης συμφερόντων για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ και που, όπως καταγγέλθηκε (από κόμματα της αντιπολίτευσης) σήμερα ψηφίζουν το νομοσχέδιο, ανοίγοντας έτσι την πόρτα να εργαστούν ξανά στη δημόσια τηλεόραση.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη που επέστρεψε τις κατηγορίες για θράσος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ η συζήτηση δεν άργησε να ξεφύγει και να της προσάπτει ότι ενώ υπερασπίζεται τη δημοκρατία, την ίδια ώρα υπερασπίζεται έναν βιαστή.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για τον τρόπο που πολιτεύεται η Πρόεδρος της Βουλής, ενώ το κλίμα δυναμιτίστηκε ακόμη περισσότερο όταν η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για εμπλοκή του Αδ. Γεωργιάδη και της οικογένειας του στη λίστα Λαγκάρντ.

Να σημειώσουμε εδώ πως το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ψηφίστηκε επί της αρχής.

 

Πηγή: newsit.gr