Έφυγε από τις φυλακές της Κέρκυρας ο Βούλγαρος παιδοκτόνος!

1355

Στην Αθήνα επιστρέφει τη Δευτέρα, προκειμένου να δικαστεί την Τρίτη για υπόθεση ναρκωτικών στην Ευελπίδων, ο δολοφόνος της μικρής Άννυ, Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ. Σχετικό σήμα έχει κοινοποιηθεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας, ενώ σε επιφυλακή για την ασφαλή μεταγωγή του βρίσκονται οι φυλακές Κέρκυρας.

Ο Στάνισλαβ (Σάββας) Μπαργκαρντζίεφ θα κρατηθεί -με βάση τις πηγές- κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ, όπως δήλωσαν στο protothema.gr, αρμόδιες υπηρεσίες δεν αποκλείεται να κρατηθεί και στο Μεταγωγών. Ωστόσο, το πού ακριβώς θα κρατηθεί ο παιδοκτόνος, θα αποφασισθεί το πρωί της Δευτέρας.

Όπως δήλωσαν στο protothema.gr, πηγές μέσα από τις φυλακές Κέρκυρας, ο Βούλγαρος παιδοκτόνος παραμένει απολύτως ψύχραιμος και δεν έχει χύσει ούτε ένα δάκρυ για το αγγελούδι που σκότωσε και στη συνέχεια κατακρεούργησε.

Οι συγκρατούμενοί του στην Κέρκυρα -που ως επί το πλείστον αφορούν σε βαρυποινίτες- δεν παραλείπουν να εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή τους για την ειδική μεταχείριση του 27χρονου Βούλγαρου, που από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, κρατείται σε απομόνωση από τους υπολοίπους στο Πειθαρχείο των φυλακών και σε 24ωρη παρακολούθηση με ηλεκτρονικά μέσα.

«Δώστε τον σε εμάς, να αποδώσουμε εμείς δικαιοσύνη», φωνάζουν -με βάση ασφαλείς πληροφορίες- από τα κελιά τους πολλοί κρατούμενοι. Την ίδια ώρα, ο 27χρονος μοιάζει απολύτως ήρεμος, μην έχοντας δείξει ίχνος μεταμέλειας. Τρώει κανονικά το φαγητό του, κοιμάται «σαν πουλάκι», ενώ το Σάββατο, ζήτησε να του δώσουν ένα τσιγάρο και πήρε ολόκληρο πακέτο.

Στο μεταξύ, «κλειδί» αναμένεται να αποτελέσει η μαρτυρία του ομοεθνή φίλου του, Νικολάι, από τον οποίο οι ελληνικές αρχές αναμένεται να ζητήσουν να καταθέσει εκ νέου όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Να σημειωθεί, τέλος, πως οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον τρόπο και τις συνθήκες θανάτου της μικρής Άννυ.

Πηγή: protothema.gr