Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν λενε ποια ειναι η σύζυγος πρώην πρωθυπουργού που χρωστάει απίστευτα ποσά στην εφορία; Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε συνέντευξης της εχει αναφερθεί στο πρόβλημα της…υποκρισία!!!

610

Ένας ευρωβουλευτής, η σύζυγος πρώην πρωθυπουργού…
και ένας πρώην υπουργός, -εκτός από τον  εν ενεργεία υπουργό – βρίσκονται ανάμεσα στους 23.500 οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 250.000 ευρώ και οι οποίοι έλαβαν ραβασάκι από την Εφορία για να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, από την Περασμένη Πέμπτη ειδοποιεί τηλεφωνικά ή μέσω e-mail τους εν λόγω οφειλέτες… παρακαλώντας τους να μπουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων που εκπνέει στις 26 Μαΐου. Ανάμεσα σε αυτούς, όπως τονίζει η κυριακάτικη εφημερίδα βρίσκονται:

Σύζυγος πρώην πρωθυπουργού, η οποία ελλείψει χρημάτων, πολλά χρόνια πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση, πωλούσε τη βίλα της. Χρωστά στην Εφορία πάνω από 400.000 ευρώ.
Ευρωβουλευτής που είδε, την προηγούμενη δεκαετία, τον επιχειρηματικό όμιλο που είχε στήσει, να καταρρέει.

Πρώην υπουργός, γνωστός για το πολιτικό του εκτόπισμα και την τεράστια ακίνητη περιουσία του. Ο εν λόγω πρώην υπουργός βρέθηκε να χρωστάει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην Εφορία λόγω των χαρατσιών από νόμους που έχουν τη δική του σφραγίδα.

athensmagazine.gr