ΒΟΜΒΑ στον Ολυμπιακό – Παίκτης θετικός σε κόκα!

760

Θετικός σε χρήση κοκαΐνης φέρεται να έχει βρεθεί, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο πολίστας του Ολυμπιακού, Νίκολα Ράτζεν. Αν η απαγορευμένη ουσία ανιχνευτεί και στο 2ο δείγμα, κινδυνεύει με αποκλεισμό 2-4 ετών!

olumpiakos paiktis
Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα B92, ο Νίκολα Ράτζεν, σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης.

Ο Σέρβος πολίστας, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Χίο, ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» στο Τσάμπιονς Λιγκ άλλα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν έχει δηλωθεί για τα πλέι-οφ, ούτε αγωνίστηκε στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ο 30χρονος άσος, ο οποίος είναι από τα βασικά στελέχη στην εθνικής Σερβίας, περιμένει πλέον την εξέταση του 2ου δείγματος. Αν βρεθεί και αυτό θετικό σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, απειλείται με τιμωρία που μπορεί να φτάσει από δύο έως και τέσσερα χρόνια αποκλεισμό.

Ο ίδιος ο Νίκολα Ράτζεν ενημέρωσε, μέσω twitter, ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία δήλωση μέχρι να εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα, αποδεχόμενος ουσιαστικά ότι το πρώτο είναι θετικό!

sdna.gr