ΒΟΜΒΑ από τον διαβόητο κακοποιό Βασίλη Στεφανάκο: “Εγώ τον φονιά της Άννυ θα τον…”!

1421

Για την κατάσταση στις φυλακές της χώρας αλλά και τον βούλγαρο παιδοκτόνο μίλησε μέσα από το κελί των φυλακών Κορυδαλλού ο πλέον αναγνωρίσιμος Έλληνας κρατούμενος, Βασίλης Στεφανάκος.

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» ο άνθρωπος που έχει μπει σχεδόν σε όλες τις μεγάλες δικογραφίες, σχολίασε, μεταξύ άλλων, και το τι μπορεί να αντιμετωπίζει ο πατέρας της τετράχρονης Άννυ μέσα στις φυλακές.

«Αυτοί οι δήθεν κώδικες τιμής των παρανόμων έχουν γερή δόση υποκρισίας. Ενοχλούν, βέβαια, τα εγκλήματα που αφορούν παιδιά και βολεύει πού και πού ένας ανέξοδος ξυλοδαρμός για εκτόνωση. Εγώ αυτόν και τους ομοίους του θα τους σκότωνα με ή χωρίς την ψυχική συνδρομή του Πανούση, αλλά ποιος εκτίει άλλα 20 χρόνια φυλακή για να βγάλει το άχτι του; Διότι περί αυτού πρόκειται. Δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα, το οποίο σέρνεται σε φαρισαΐζουσα κοινωνία», λέει χαρακτηριστικά.

Και συμπληρώνει: «Με αυτή τη λογική θα είχαν προτεραιότητα οι πολιτικές που εξαϋλώνουν και καταδικάζουν σε θάνατο λαούς ολόκληρους και ξεκληρίζουν χιλιάδες παιδάκια. Όταν σκοτώσεις το κάθαρμα που σκότωσε το παιδί του είσαι αγανακτισμένος ποινικός. Όταν πας ψηλά, είσαι αμετανόητος τρομοκράτης.»