Βίκυ Σταμάτη: Αρνιόταν πεισματικά να βγει από την κλούβα!!! Τι συναίβει; (ΒΙΝΤΕΟ)

779

«Νάζια» έκανε η Βίκυ Σταμάτη το πρωί στο Εφετείο, όπου μεταφέρθηκε προκειμένου να καταθέσει στην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου για τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου έφτασε στο Εφετείο γύρω στις 8 το πρωί με κλούβα της Αστυνομίας στην οποία επέβαιναν ακόμη δυο κρατούμενες. Η κλούβα σταμάτησε στην μπροστινή είσοδο του Εφετείου και ενώ κατέβηκαν οι δύο άλλες γυναίκες, η Βίκυ Σταμάτη αρνήθηκε να βγει.

Η στιγμή που μία από τις άλλες δύο κρατούμενες βγαίνει από την κλούβα

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου ζήτησε να μπει στο Εφετείο από άλλη είσοδο, προκειμένου να μην τη δουν και τη φωτογραφίσουν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που βρίσκονταν από νωρίς στο σημείο και είχαν συγκεντρωθεί τόσο στην είσοδο, στην οποία επιχείρησε αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. να αποβιβάσει τη Σταμάτη, όσο και σε αυτή επί της Δέγλερη.

Με τη σύζυγο του πρώην υπουργού να αρνείται πεισματικά να κατέβει από την κλούβα, λύση στο πρόβλημα επιχείρησε να δώσει ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης. Υστερα από… διαπραγματεύσεις με τους άνδρες που συνόδευαν τη Βίκυ Σταμάτη, τελικά αποφασίστηκε η σύζυγος του πρώην υπουργού να μπει στο Εφετείο από την είσοδο που συνήθως εισέρχονται στο κτίριο οι δικαστικοί λειτουργοί και στην οποία δεν υπήρχαν τόσες κάμερες όσες στις υπόλοιπες…

 

sr

Ετσι, μετά από λίγα λεπτά, φορώντας μια μαύρη φόρμα, αθλητικά παπούτσια και με χειροπέδες, η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου κατέβηκε από την κλούβα και μπήκε στο Εφετείο…

Σημειώνεται ότι η κυρία Σταμάτη έχει ήδη καταθέσει αίτημα αναστολής της ποινής της και έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι επιθυμεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τα όσα έζησε δίπλα στον σύζυγό της Άκη Τσοχατζόπουλο. Η σύζυγος του πρώην υπουργού θα  κληθεί από την κυρία Ράικου να μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα και να απαντήσει με στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες θέλουν τη Βίκυ Σταμάτη να συνοδεύεται από τον θεράποντα ιατρό της προκειμένου να νιώθει πιο άνετα και να μπορέσει απρόσκοπτα να καταθέσει.

iefimerida.gr